Напишете писмо до Дядо Коледа заедно с вашето дете

Подаръци ще има за всички от сърце
Снимка: ЕПА/БГНЕС

В детското съзнание Коледа е любим празник точно заради онази сладка илюзия, в която белобрадият старец обикаля света със своята шейна и раздава подаръци на послушните деца. Е, за нас приказката отдавна е приключила, но няма защо да развенчаваме легендата пред своите малчугани, докато тази възможност все още ни се отдава.

Така че писмото до Дядо Коледа ще бъде още един весел момент, с който да заинтригувате съзнанието на вашия мъник.

Подгответе обстановката като осигурите цветен лист хартия, химикалка, шарени моливи или пастели, а също пликове и пощенски марки. За още по-голямо вдъхновение пуснете да звучат коледни песни, запалете свещ и нека писането започне...

Стартирайте текста с поздрави към любимия старец на малки и големи, а след това споменете и кой му пише (в случая това е вашият син или дъщеря).

Идва любимата част с подаръците, в която вие трябва да се намесите, защото все пак само на вашите плещи и ничии други лежи отговорността за получаването на подаръците. Най-добре споделете на хлапето ви, че Дядо Коледа е безкрайно зает, ще пропътува хиляди километри и няма как да раздаде повече от три подаръка на всяко дете.

В заключение на писмото накарайте мъника ви да подготви рисунка или да избере снимка в знак на благодарност към най-известния човек в Лапландия и неговата работлива свита от джуджета. Накрая залепете марката върху плика и бягайте към магазина, за да изпълните желанията на вашия симпатяга час по-скоро.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти