Акушерката на Кейт Мидълтън дойде в България

Акушерката на Кейт Мидълтън дойде в България
Снимка: netinfo

Велина Томова

Има вдъхновяващи професии - такава е тази на акушерката. А когато акушерката е и вдъхновяващ човек, то тя докосва сърцето ти. Такава е Лесли Пейдж - една истинска дама с аристократично излъчване, усмихната, говореща тихо, слушаща и проявяваща интерес към всеки детайл.

Тя бе на гости на най-старата специализирана акушеро-гинекологична болница в България – Шейново. С над 50 годишен опит Лесли Пейдж е първата акушерка с титла професор във Великобритания.

Преподавател и директор на Royal College of Midwives, гост професор в Kings College в Лондон, Техническия университет и Университета на Сидни, автор на статии и книга, която се възприема като библия от хиляди акушерки по света

Новатор в областта на акушерството, именно тя е до Кейт Мидълтън по време на раждането на принц Джордж и принцеса Шарлот. През 2014 г получава почетния орден на Британската империя.

Посещението й в болница Шейново бе вълнуващо преживяване както за пациентките, с които дамата се срещна, така и за целия персонал на болницата.

Тя посети новооткритото родилно отделение и неонатологията и остана впечатлена от модерната апаратура и условията в
болницата.

Срещата с акушерките от болницата бе последвана от много въпроси и бе полезна, впечатляваща и незабравима за всеки присъстващ в залата.

Още за Кейт Мидълтън и кралските бебета: 

Кейт Мидълтън роди здраво момченце

Първите коледни снимки на принц Джордж

Защо изписаха Кейт Мидълтън и бебето толкова бързо?

Бижутата на херцогиня Кейт

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти