Създадено за iRobot

Пролетта, жените, ангажиментите и свободното време

a
Снимка: iRobot

Обвързани или не, модерните жени заслужаваме аплодисменти! Справяме се с всичко – с професионалната кариера и натоварения работен график, с отглеждането на децата и родителските задължения, с планирането и организацията на седмичните пазарувания, летните почивки, уроците по пиано на дъщерите, тренировките по футбол на синовете, курсовете, които са ни необходими, за да подобрим уменията си. Ние сме ангажирани! Подкрепяме близките си, не изоставаме от мъжете, отстояваме правата си, развиваме се и се самоусъвършенстваме, активно участваме както в редица обществени дейности, така и в тези на семействата ни.

Животът на съвременната жена е низ от предизвикателни моменти – често щастливи, понякога примесени с тъга, напрежение и умора, но цветни, осмислени и ярки. Можем да избираме личния си път. Можем сами да взимаме решения за бъдещето си. Имаме от всичко, борим се и печелим уважение, респект, изобилие. Днес като че ли единственото, за което не спираме да копнеем, е свободно време. Сбъдваме много от мечтите си, доказваме качествата си, но жадуваме за онези няколко часа, в които да останем насаме със себе си, да творим, да се срещаме с приятелки, да отидем на масаж или да пофлиртуваме с обекта на най-нежните ни чувства, да слезем за миг от житейската въртележка и да се насладим на романтиката.

а
Снимка: iStock/Getty Images

Романтичната пролет е тук. Припознаваме се в пъстротата ѝ, в уханието на дъжда и в топлината слънцето. Искаме повече от нейната прераждаща сила, но заедно с пролетните месеци идва и поредната неотложна задача – пролетното чистене. Изхвърляме старото, прибираме зимните дрехи, излъскваме прозорците до блясък, но от праха и мръсотията по подовете изглежда, че няма спасение. Онази мечта за няколкото свободни часа седмично изглежда недостижима, ала модерните жени сме практични. Търсим помощ и я намираме в изумителната прахосмукачка робот Roomba® i3. Високите технологии са на наша страна.

a
Снимка: iRobot

Роботизираната прахосмукачка Roomba® i3  може изцяло сама да поеме щафетата за идеално почистените подове всеки ден, а това означава, че този път няма да трябва да пропуснем часа по йога.

Roomba® i3 работи с най-съвременна навигация с оптични жироскопи и подови сензори за бърза и ефектива работа. Прави карта на помещенията и се придвижва целенасочено, като улавя дори невидимите прашинки покрай стените и в ъглите на стаите. В нея е заложена тристепенната почистваща система AeroForce, която създава мощен вакуум и не дава шанс на замърсяванията. Боклукът се събира в контейнер с голям обем, а висококачествен филтър се грижи за чистотата на въздуха и държи алергените далеч.

a
Снимка: iRobot

Roomba® i3 e напълно независима. Тя работи и се презарежда сама и може да бъде управлявана от разстояние чрез мобилното приложение iRobot Genius  Докато си поръчваме карамелено лате или с премрежен поглед слушаме идеите на любимия за спа уикенд, даваме инструкции на прахосмукачката робот кога и къде да почисти, а когато се приберем вкъщи, чистотата на подовете вече е факт.

Roomba® i3  работи идеално и изглежда добре. Нейният актуален ID Nucleus дизайн наподобява текстил и чудесно се вписва в модерния интериор на дома. Тя е не само домакински робот, но и шикозен аксесоар, който може да почиства ежедневно неограничени площи, а за още по-добри резултати си партнира с роботизирания моп Braava jet m6. С нея аплодисментите за заетите модерни жени са повече, а времето стига и за приятни пролетни забавления.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти