Създадено за VELUX

Озарете дома си със свежест и дневна светлина

Озарете дома си със свежест и дневна светлина
Снимка: Velux

"Животът ни отвежда на неочаквани места, а любовта ни води вкъщи.“

Ако сте съгласни с тази крилата фраза, знаете, че домът е специално кътче, което се стремим да подобряваме непрестанно. Именно затова идеалният момент да внесете повече комфорт и уют е точно сега. Почерпете вдъхновение и започнете с чист въздух и красива гледка.

Замисляли ли сте се, че светлината е едно от основните неща, които ни карат да възприемаме пространствата като приветливи и уютни? Една добре осветена стая трябва да има поне 500 лукса (мерна единица за осветеност), а за да си осигурите здравословна среда, нивото трябва да се увеличи на 1000 лукса. Покривни прозорци VELUX са перфектното решение за достъп до обилно количество светлина и модерна визия. Те съживяват интериора така, както изкуственото осветление не би могло.

d
Снимка: Velux

Освен всичко това VELUX решенията гарантират добра вентилация, която е предпоставка за комфортна среда. Според годишния доклад Барометър за здравословен дом 2022 на VELUX Group, 15% от европейците живеят в условията на нездравословен микроклимат. Именно свежият въздух, дневната светлина, влагата и шумът са основни фактори за нивата на щастие, разкрива още годишно изследване.

В сезона на вируси и настинки, едно от най-ефективните действия за елиминиране на бактерии и патогени, е честото проветряване. Покривни прозорци VELUX ще ви помогнат и с тази задача. Интелигентният им дизайн включва вградена вентилационна система, която осигурява свеж въздух дори при затворен прозорец, с което се подобрява цялостният уют и комфорт на дома. По-високото съдържание на кислород в помещенията дава усещане на пълноценност, концентрация и работоспособност. Затова предизвикайте себе си и превърнете всяко кътче от подпокривното пространство в перфектното място, където да се чувствате щастливи и спокойни.

d
Снимка: Velux

Повечето хора отлагат решението да предприемат мерки за подобряване на условията в жилището си, тъй като очакват дълги, сложни ремонтни дейности и безпорядък навсякъде. Всъщност поставянето на покривни прозорци не отнема много време, а промяната, която това ще донесе, е наистина вдъхновяваща и значително ще подобри удовлетвореността и жизнения ви стандарт.

Не всеки притежава лукса да се наслаждава на гледка от тераса на покрива, но ако живеете в мансардно жилище, за вас това е възможно. Чували ли сте за специалния прозорец-балкон VELUX? Само с две лесни движения, горната му част се превръща в навес, а долната – в елегантен парапет. С него можете да създадете отворен акцент у дома и да озарите жилището си със слънчеви лъчи и красота.

Не се колебайте да изявите стила си. Давайте смело, разкрасете последния етаж със светлина и свежест. Сигурни сме, че вече знаете какво искате. Ако си представите атмосферата и гледката във вашата спалня с покривни прозорци, не бихте се примирили със спалня без тях.

Advertisement

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти