Как да освежим детската стая

Как да освежим детската стая
Снимка: netinfo

Ако сте приключили с досадното и посипващо ви от главата до петите с прах пролетно почистване, ви предлагаме да помислите за нещо далеч по-освежаващо като тестването на вашите интериорни умения.

Този път ви даваме няколко насоки, за да подобрите изгледа на стаята на вашето дете, но диригентската палка как да се случат нещата остава изцяло във ваши ръце.

Като за начало изберете цвят, с който да боядисате стените на детската стая. Предлагаме ви, обаче, оцветената стена да е само една, за да спестите усилия, а и два отиващи си нюанса винаги са по-добра опция от четири еднакво обагрени стени.

Нашето предложение за цвят е портокаловото оранжево, но нямаме нищо против млечното зелено, патешкото жълто, лилавото или топлите какаови тонове.

Лесно забележим ефект се постига и като добавите някой нов предмет, който да раздвижи обзавеждането. Дали ще е лампа, килим, чифт възглавници или нова полица за книги няма значение, стига дизайнът и цветът да отговарят на енергизиращия дух на пролетта.

Красивите рамки за снимки или картина с пъстър сюжет също ще ни свършат работа, а за да сме на "ти" с природата, нека добавим купа или ваза, пълна с букет от сезонни плодове, които хем ще красят помещението, хем ще са полезно хранително изкушение за мъниците у дома.

Няма как да завършим тази кратка интериорна разходка, без да ви насърчим да подберете и живо саксийно растение, което също да включите като елемент от лифтинг процедурите по декорирането на детската стая.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти