Как се приготвят пълнени гъби

Със сирене бри, магданоз и чесън за разкош

Как се приготвят пълнени гъби
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

20 средно големи гъби
30 г масло
100 г сирене Бри
черен пипер
сол

връзка пресен лук
50 г масло
2 големи скилидки чесън
връзка магданоз
1/2 ч.ч. бяло вино

Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса. Измийте добре гъбите и отстранете пънчетата им. Не ги хвърляйте.

Може да ги задушите в масло за гарнитура на друго ястие или да ги сготвите в тиган, заедно с пилешки хапки.

Разтопете маслото в тиган и сложете гъбите без пънчета.

Разклатете тигана и ги обърнете, за минута, докато добият златист цвят. Прехвърлете ги в съд за печене. Поставете по парче сирене Бри във всяка гъба. 

В същия тиган стопете маслото и сложете нарязан на ситно пресен лук, чесън и магданоз. Налейте и бялото вино. Кипнете, след това намалете на бавен огън.

С лъжица сложете от сместа върху всяка гъба. Поръсете с прясно смлян черен пипер и сол.

Печете на 200 градуса, до готовност, докато сиренето се стопи, а гъбите са се изпекли. Поднесете топли.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти