Свинско бон филе по карибски

Но без Джак Спароу

Свинско бон филе по карибски
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:
900 г свинско бон филе
300 мл кокосово мляко
4 супени лъжици зехтин
1 червена чушка
1 жълта чушка
1 зелена чушка
1 супена лъжица нишесте
3 супени лъжици студена вода
1 супена лъжица кафява захар
110 г неподсладен кокосов орех

Начин на приготвяне:
Поставете свинското и 1/2 от кокосовото мляко в плитка купа и го мариновайте в хладилник за 3 часа. Затоплете фурната на 180 градуса. В тиган загрейте 3 супени лъжици зехтин на умерен огън. Запържете месото от всички страни и го прехвърлете в тава. Изпечете свинското за 20-25 минути, покрито с фолио. В същия тиган загрейте останалия зехтин и задушете чушките за 5 минути. В малка купа разтворете нишестето във водата. Добавете останалата част от кокосовото мляко в тигана заедно със захарта и бъркайте до получаване на хомогенна смес, след което сипете и нишестето, докато сосът се сгъсти. Вдигнете ястието от котлона и прибавете кокосовия орех. Нарежете месото на филийки и го залейте със соса. По желание запечете за няколко секунди в леко намазнен съд банан, нарязан на шайби, и гарнирайте свинското с него.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти