Панирани канелони

Италия "звъни" на вратата за вечеря

Панирани канелони
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Продукти:
1/2 пакет канелони - суха паста
30 г масло
250 г спанак
2 стръка пресен лук
50 г натрошено синьо сирене
100 г сирене Рикота
1 яйце
сол и черен пипер на вкус
яйце, брашно и галета за паниране
олио за пържене

Приготвяне:
Сварете пастата в кипяща подсолена вода като внимавате да не я преварите. Канелоните трябва да останат леко твърди и жилави. В противен случай няма да можете да ги напълните.

Нарежете спанака и лука. Задушете ги в маслото. Прибавете останалите продукти и овкусете със сол и пипер. Напълнете макароните, овалвайки ги в брашно, а след това в разбито яйце и галета. Изпържете ги и поднесете готовото ястие в компанията на зелена салата.

* За ваше улеснение може да използвате найлоново пликче, на което просто да отрежете едното ъгълче. Отворът обаче е нужно да бъде достатъчно голям, за да може пълнежът да се шприцова лесно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти