Гювечета с кайма

Готово за 30 минути

Гювечета с кайма
Снимка: Бон Апети
0 от общо 0 гласа

Необходими продукти за 4 порции:

400 г кайма
4 глави лук
4 печени чушки
4 яйца
4 домата
60 г краве масло
сол, червен и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Лукът се нарязва наситно. Задушава се в тиган с половината масло и малко вода. Дръпва се от огъня, оставя се да се охлади и се омесва с каймата и наситнените домати. Овкусява се със сол, черен и червен пипер.

2. На дъното на всяко гювече се поставя по 1 печена чушка и отгоре се разпределя каймата. Оформя се като гнездо и се пече 20 минути в умерена фурна. След като се запече, се счупва по 1 яйце и се допича още 1 минута.

Вижте още рецепти от "Бон Апети" в официалния профил на предаването във Vbox7 ТУК!

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Абонамент