Торта "Гараш"

Истинска класика в десертите

Торта "Гараш"
Снимка: Thinkstock
0 от общо 0 гласа

Необходими продукти за 1 торта:
6 яйца
2 ч. ч. пудра захар
50 г какао
200 г краве масло
300 г смлени орехи
2 ванилии
краве масло за тавата
орехи за украса

Начин на приготвяне:

1. Жълтъците се отделят от белтъците и се разбиват на гъст крем заедно със захарта, какаото и маслото. Част от крема се отделя, за да се намаже тортата.

2. Към крема се прибавят орехите, ванилиите и разбитите на сняг белтъци. Разбърква се добре.

3. Сместа се изсипва в намазана с масло и покрита с хартия за печене тава.

4. Пече се в загрята до 120–130 градуса фурна до готовност (около 1 час и 15 минути). След като изстине напълно, блатът се намазва с отделения крем и се украсява с орехи.

Вижте още рецепти от "Бон Апети" ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти