Kашкавал, който не е паниран

Бързо блюдо на фурна

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

350 гр. кашкавал
4 яйца
200 мл. прясно мляко
сол, черен пипер
брашно
¼ ч. л. сода за хляб

Начин на приготвяне:

Настържете кашкавала на максимално големи и дълги ленти.

В купа разбъркайте яйцата, към тях прибавете млякото, подправките и содата, последвани от кашкавала.

Разбъркайте добре и добавете брашното, трябва да придобие консистенция на кекс.

Изсипете сместа в намазнена тава и печете на 200 градуса за 20 минути.

Когато кашкавалът получи златиста коричка, е готов за похапване.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Прочетете още:

За и против българския кашкавал
Тортички от патладжан и пушен кашкавал
Кашкавал на фурна с печени червени чушки
Бърза вечеря – запеканка с печени чушки

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти