Да приготвим лесно и бързо гювече

С вкус от миналото

1 от общо 1 гласа

Необходими продукти

2 домата
200 гр. сирене
колбас по избор
150-200 гр. кашкавал
2 яйца
4 с. л. зехтин
1 зелена чушка
1 люто чушле
магданоз

Начин на приготвяне:

Нарежете чушките на кубчета, а доматите на коленца.

Сиренето и кашкавала трябва да са на филийки, за да се усещат по-добре.

На дъното на всяко гювече изсипете по супена лъжица зехтин и покрийте с домати.

Следват 2-3 филийки от сиренето, няколко лентички от колбаса, от кашкавала и върху тях - още домати.

Най-отгоре на гювечето поставете кубчета сладки и люти чушки, още малко зехтин и по едно яйце.

Ако искате то да се смеси добре с останалите продукти, спукайте жълтъка с нож.

Поръсете с магданоз и печете на 190 градуса до готовност.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Прочетете още по темата:

Как да приготвим сирене в пергамент
Пет рецепти с картофи
Щедра зеленчукова салата със сос „Хиляда острова“
Как да приготвим вкусна шкембе чорба
Картофи със сирене на фурна

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти