Ти си родена от златните лъчи на изгряващото слънце. Сутрин се изтягаш доволно в леглото и с тиха радост благодариш на Вселената за новия ден. Сънят бързо се отмива от душата ти, като наплискаш лицето със студена вода и вече си готова за приключения, а такива те очакват.

Съдбата те е дарила с енергията и на новия ден, свежестта на сутрешната роса и красотата на цветята, отворили чашките си за първите слънчеви лъчи. С пълни гърди поемаш радостта на новия ден и смело започваш да отмяташ задачи. Околните са възхитени от бодростта ти, а ти са усмихваш лъчезарно и продължаваш напред, убедена, че нищо не може да спре устрема ти.

Да си ранобуден човек е нещо прекрасно и определено може да е от огромна полза в живота, но един от минусите е намаляването на енергията с темповете на залязващото слънце. Настъпи ли вечер, зарядът ти е почти на нулата, движенията стават бавни, често несигурни, а тялото и умът искат почивка. Често може да изпаднеш в раздразнение към околните хора и свят, което не се дължи на друго, а просто на изтощение.

Ще намериш баланса, ако опиташ да разделяш силите си на равни части през деня и вечерта, а не да изгаряш енергията си досущ като фойерверки още преди обяд. Кратка следобедна дрямка също може да върши чудеса, но ако нямаш възможност или желание за сиеста, то заложи на пресни плодове и зеленчуци, дори малко шоколад и кафе, за да повдигнеш тонуса и настроението.