Зловещи истории с холивудски актриси

Страшен филм
Снимка: Thinkstock

Колко от холивудските красавици сте виждали в зловещи истории и филми на ужасите? Червеният килим далеч не е единственото място, на което можем да забележим знаменитости като Рене Зелуегър, Джулиан Мур, Салма Хайек и Кейт Хъдсън.

От този понеделник (28 октомври) в тематичната седмица на Хелоуин по "КиноНова" най-ужасяващите героини от страшните филми ще оживеят на малкия екран. Популярни заглавия с тяхно участие ще се излъчват всеки ден от седмицата точно в 21,00 часа.

Докато Кейт Хъдсън подготвя бъдещата си сватба с британския изпълнител Мат Белами, ние далеч не сме забравили, че дъщерята на актрисата Голди Хоун е блестяща не само в комедии и романтични ленти. Седмицата Хелоуин по "КиноНова" ще започне именно с нейна роля и с филма "Шперцът" в понеделник.

Мистериозните случаи и страховити сюжети не са чужди и за Джулиан Мур. В момента тя играе ролята на религиозен фанатик в новата адаптация по романа на Стивън Кинг "Кери". За предстоящия Хелоуин маратон по "КиноНова" пък ще я видим в култовия трилър "Ханибал", във вторник, в компанията на Сър Антъни Хопкинс.

Номинираната за "Оскар" Салма Хайек ще дебютира в премиерния "Циркът на кошмарите: Чиракът на вампира" в събота.

За първи път ръководна роля в седмицата на Хелоуин ще получат и зрителите. От този понеделник (28 октомври) те ще могат да създават Хелоуин по собствен вкус на страницата на "КиноНова" във "Фейсбук".

Всъщност eдна от първите главни роли в кариерата на Рене Зелуегър е във филм на ужасите, а в тематичната седмица на "КиноНова" ще я видим в лентата за еднa загадъчнa история с малко момиченце – "Дело 39".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти