Създадено за EasyPay

Златните ни момичета с ново злато в колекцията

Златните ни момичета с ново злато в колекцията
Снимка: EasyPay

Златото им отива, няма две мнения по въпроса. Неслучайно ги наричаме Златните момичета на България. Симона, Лаура, Стефани, Ерика и Мадлен са част от ансамбъла ни по художествена гимнастика, който продължава да пише спортната история на страната ни със златни букви. Намираме ги в залата на стадион „Раковски“, която е техен втори дом. А моментът е специален, защото грациите ни добавят още едно злато в богатата си колекция – златната карта на EasyPay.  Ето какво споделиха с нас за спорта и силата, която ги движи към победата:

Симона Дянкова

Какъв човек си извън залата и как ти е повлиял спортът? 

 Аз съм много енергичен и усмихнат човек. Спортът ме е научил на много, превърнал ме е в дисциплинирана, упорита и търпелива личност.

Как те мотивира спортът, за да спечелиш?

Спортът ме мотивира всеки ден да надскачам възможностите си, за да вървя напред и да постигам успехи.

Каква е цената на златото за теб?

Цената на златото е доста висока, но ние знаем какво искаме. Знаем , че за да получим нещо толкова голямо, трябва и да дадем много.

Лаура Траатс

Какъв човек си извън залата и как ти е повлиял спортът?

Като човек, и в залата, и извън нея, се определям като разумно амбициозна, неконфликтна личност, умея да се сработвам и разбирам с хората около мен, което много ми помага в отборната работа. В залата съм по-съсредоточена и не обичам да говоря излишно, докато в живота съм доста по-освободена и комуникативна. Обичам да се забавлявам и не винаги съм толкова взискателна към себе си, както в залата.

Как те мотивира спортът, за да спечелиш?

Спортът е част от живота ми вече 18 години. От малка се стремя към победата и намирам мотивацията точно в любовта към това, което правя.

Каква е цената на златото за теб?

Всеки златен медал се равнява на много тренировки, тежки моменти, борба със себе си, но също така и незабравими мигове по пътя към него, много желание и любов. Когато всички гледаме към целта, вървим заедно към нея и когато я постигнем, златото е безценно.

Стефани Кирякова

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨✨✨

A post shared by Stephanie Kiryakova (@stefy.kiryakova) on

Какъв човек си извън залата и как ти е повлиял спортът?

Извън залата съм спокоен, позитивен човек, който обича да бъде мил с останалите. Това ме прави щастлива. Със сигурност спортът ми е дал добро възпитание, учтивост и нужната дисциплина за света отвън. Извън тренировките, мога да кажа, че съм по-освободена, енергична и давам повече воля на чувството си за хумор. В тренировъчния процес тези неща остават на заден план, защото трябва да сме максимално концентрирани в работата си.

Как те мотивира спортът, за да спечелиш?

Когато си дадеш сметка колко много часове си прекарал в залата, става много по-лесно да се мотивираш. На практика, по време на състезание, трябва да покажеш това, което тренираш всеки ден и нищо по-различно. Повечето пъти победата идва сама, преди да се усетиш.

Каква е цената на златото за теб?

Цената на златото е време, пот и сълзи, отдаденост, ежедневна борба със самия себе си. Все неща, които много тежат, особено когато се сблъскваш с тях всеки ден. Всичко това обаче си заслужава!

Ерика Зафирова

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐥🐥🐥

A post shared by ErikaZafirova (@erikazafirova) on

Какъв човек си извън залата и как ти е повлиял спортът?

Извън залата се определям като спокоен човек. Обичам да се разхождам из природата с моите любими хора и домашните любимци.

Как те мотивира спортът, за да спечелиш?

В спорта ме мотивират целите, които си поставяме с отбора, а именно –  най-високите титли от Европейски и Световни първенства и Олимпийски игри.

Каква е цената на златото за теб?

Цената на златото е голяма, защото зад нея стоят много труд, пот, нерви и умора, но когато успеем – става безценно.

Мадлен Радуканова

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Find something beautiful every day.🐒💚

A post shared by 😋 (@mmradukanova) on

Извън залата съм много луда, обичам да се забавлявам. От спорта смятам, че съм взела много позитивни качества като упоритост, целеустременост и дисциплинираност.

Как те мотивира спортът, за да спечелиш?

Мотивира ме целта, която сме си поставили като отбор и се надявам да постигнем.

Каква е цената на златото за теб?

Златото се равнява на всекидневен труд в залата, борба със себе си, но и на много любов, незабравими мигове и емоции, когато го спечелим.

Няма как зад успехите, които радват цял един народ, да не стоят много упоритост, безкрайни тренировки и усилия на волята. Затова всяка подкрепа е важна. Със своите нови златни карти EasyPay грациите ни ще поемат по пътя на следващото голямо предизвикателство – Европейското първенство по художествена гимнастика в Киев през ноември.

Безплатна карта може да получи и всеки от вас от офис на EasyPay, само за няколко минути, без такса за издаване и поддръжка. Имате две безплатни тегления на банкомат месечно и няма такси при плащане в магазини. С карта EasyPay получавате и сметка, по която можете да получавате заплата, пенсия, обезщетения от НОИ, болнични, хонорари, наеми и други приходи. Можете да я зареждате чрез стандартен банков превод по своята сметка, чрез внасяне на пари в брой на всяка от 2500-те каси на EasyPay или през ePay.bg.

При всяко плащане с личната ви EasyPay карта получавате известие по Viber на телефона, като там можете да проверявате наличността по сметката си, както и да играете на Колелото на печалбите, от което можете да спечелите парични награди.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти