Създадено за Lilly Drogerie

Зимна шопинг треска – как да пазаруваме разумно, бързо и лесно?

Зимна шопинг треска – как да пазаруваме разумно, бързо и лесно?
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Коледните празници отминаха, голямото пазаруване и богатите трапези също, така че вече може да си отдъхнем от лудницата и да се насладим на мъничко време за себе си. Като Edna съвременна дама обаче, сме убедени, че не може да седите на едно място и винаги се чудите какво да подхванете, защото иначе става скучно.

Важно е да умеете да разпределяте времето си така, че за важните неща да отделяте повече. Например може да превърнете едночасовото скролване из социалните мрежи в четене на книга.

Изобщо новата година е чудесен повод да си измислите полезен навик, с който да замените стар такъв. А сега ще си говорим за какво?

За шопинг, скъпи дами. Дори и да се оплаквате, знаем, че това никога, ама никога няма да ви омръзне.

Но защо шопингът да отнема много от без това ценното ви време? Няма нужда.

Ние разполагаме с хитринки при пазаруването, така че то да отнема само минути, да не ни излиза соленичко след празниците и да не хабим излишни нерви.

И така, какви могат да бъдат причините за шопинг през януари? Докато през празниците пазарувахме по-скоро подаръци, сега е време да обърнем внимание на себе си и всяка от нас да се възнагради подобаващо.

Друга причина са шеметните намаления, които всички стартират именно през януари. И третата, но не последна, е по-скоро практична и необходимост – нещо вкъщи е свършило и трябва да се вземе ново. А знаете ли, че можете да обедините всички тези нужди в едно и да си направите бърз и изгоден шопинг, при това за по-малко от 3 минути?

Не се учудвайте, а се доверете на приятелите ни от Lilly Drogerie, които не само че имаха страхотни коледни оферти за подаръци, ами сега ни канят на зимна шопинг треска – събитието на януари, което обединява нуждата от глезене с практичното, а като за следпразничен десерт – много намаления, игри и супер предложения!

Най-хубавото на онлайн пазаруването е, че е „отворено“ 24 часа и може да добавяте неща в кошницата си по всяко време, без изобщо да се съобразявате с часове.

От Lilly Drogerie още повече ни улесняват с удобните си филтри, особено когато знаем какво искаме (да, дами, рядко се случва, но все пак се случва) и се ориентираме бързо коя категория да посетим – дали ще е нов парфюм за нас, прах за пране за дома или пък се чувстваме късметлии и искаме да си спечелим нещо? Е, има от всичко и за всички.

Да започнем с любимото на всяка дама – намаленията.

Дали ще си правим подаръци за нас, или сме канени на празник – тези оферти изобщо не са за изпускане. Ако нито Дядо Коледа, нито Дядо Мраз ви е донесъл парфюм, който толкова много сте искали – няма по-подходящ от момент от този! DOLCE&GABBANA THE ONE  ни е любимец открай време и има защо – женствен и пленителен, пристрастяващият парфюм сега е намален с цели 50%!

d
Снимка: Lilly Drogerie

Голямото пазаруване беше свързано и с „голямото пране“, така че ако с мъка се опитвате да изцедите последни капчици от любимия си препарат, спокойно може да се сдобиете с нов, при това само с 3 кликвания и с цели 46% отстъпка – PERWOLL RENEW Black. Сигурни сме, че всяка „малка черна рокля“ за парти ще блесне от чистота и превъзходно ухание.

d
Снимка: Lilly Drogerie

И тъй като дамите сме специални, обичаме да имаме достъп до ексклузивни неща, които не се намират толкова често. А ако те са лесно и бързо достъпни онлайн? О, да, точно такива са артикулите, които се предлагат само онлайн на сайта на Lilly Drogerie.

Yassumi е японска марка, която наистина обожаваме, и когато видяхме, че нашите приятели от Lilly я имат онлайн, веднага си избрахме нова маска за лице. При тях интересното е, че си вървят в комплект с брандирани четка за нанасяне, малко съдче и кърпа. За зимния сезон ви препоръчваме YASUMI PRO SKIN THERAPY ULTIMATE HYDRATING, защото овлажнява и дарява с хидратация, която е жизненоважна за студените дни. А за хубав маникюр си избрахме няколко цвята от любимата ни марка дрогерийни лакове - Essie. Сега са и намалени, така че смело може да грабите с шепи от цветовете!

d
Снимка: Lilly Drogerie

В Lilly Drogerie когато пазаруваш, получаваш и подаръци, ако имаш късмет – при това какви подаръци само! Хвърлили сме око на един смарт часовник Garmin и един чуден портфейл на Calvin Klein – можете и вие да участвате за тях, ако купите продукти на марката Always – разберете как – онлайн или в любимата ви Lilly Drogerie.

Да пазаруваш може да е много забавно и лесно – особено когато знаем какво искаме. Желаем ви приятна зимна шопинг треска!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти