Животът преди големия взрив (преди теб)

жена
Снимка: Thinkstock

Преди теб, не знаех какво е да си напълно запленен от един единствен човек. Не знаех, че сърцето ми може да се чувства така пълно. Никога не бях усещала толкова много пеперуди в стомаха си. И тогава ти хвана ръката ми за първи път и сякаш из цялото ми тяло запърхаха пеперуди с нежни криле.

Преди теб, не разбирах значението на израза "имам човек до себе си". Ти беше първият човек, който ме накара да се чувствам сигурна и защитена. Ти беше първият човек, който се страхувах да не загубя. С теб се чувствах на седмото небе. Ти просто беше "моят човек".

Преди теб, не знаех, че можеш да влюбиш толкова силно в някой. Ти просто се появи в живота ми и ме заплени. Обичах всичко с теб, ти беше всичко, което някога съм искала. Показах ти части от себе си, които никой друг не беше виждал. Просто ти вярвах, със сърцето си, с тялото си, с душата си. Беше еднакво страшно и освобождаващо.

Преди теб, не знаех, че можеш да се чувстваш самотен, когато си във връзка. Не знаех, че мога да съм момичето, което е наранено, но чака край телефона, за да позвъниш. Момичето, което търси скрития смисъл зад всяка дума и винаги се съгласява с това, което казваш. Но някак се превърнах в това момиче и останах съвсем безмълвна, когато ми каза: "Съжалявам, не мога повече така".

Преди теб, не знаех какво е да се разхождаш наоколо с натежало и разбито сърце. Не знаех какво е да не можеш да заспиш или да се събуждаш рано заради кошмари. Всички около мен виждаха, че ме боли. Разбрах го, когато майка ми се опитваше да ме ободри с кафе, въпреки че месеци преди това се опитваше да ме накара да спра кофеина. Изведнъж стана задача на всички да се опитват да ме направят щастлива.

жена
Снимка: Thinkstock

След теб, се питам дали ще мога да отворя сърцето си отново, но за някой друг. В началото мислех, че няма да успея, но сега знам, че всичко това ме е направило много по-силна. Вече намирам радост в най-малките и простички неща.

След теб, осъзнах колко съм силна. Разбрах, че заслужавам да бъда обичана. Все още се опитвам да си простя, опитвам да простя и на теб. Но се лекувам, времето ме лекува. И за първи път, от много време насам, мога да кажа, че съм добре.

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти