"Живей по свой вкус" - каталогът на Икеа за 2017

"Живей по свой вкус" - каталогът на Икеа за 2017
Снимка: Ikea

За първи път каталогът на Икеа изглежда като лайфстайл списание и включва 13 истински истории. Любопитните истории ще отведат читателите до най-различни точки по света.

Тази година посланието на каталога е „Живей по свой вкус” – мисията му е да помогне на хората да се отърсят от стреса в своето ежедневие и да кажат сбогом на чуждите очаквания.

Съдържанието е вдъхновено от желанията и мечтите на истинските хора. Страниците му са пълни с идеи и продукти, които не са просто безцелни предмети – те са създадени, за да направят живота у дома по-лесен и по-добър.

Изданието на каталога е под номер 66 и се простира на 328 страници. Преведено е на 33 езика и е адаптирано за 48 пазара. Каталогът достига до близо 255 милиона души в цял свят.

Новите продукти

2017 година ще донесе разнообразие от новости – две от най-интересните сред тях колекциите SÄLLSKAP и новото издание на IKEA PS. SÄLLSKAP е вдъхновена от традиционния шведски дизайн. Лимитираната серия набляга на пъстър текстил и мебели от масивна дървесина. IKEA PS 2017 е свежа, свободна и лесно приспособима към всеки дом.

Тя включва мултифункционални и мобилни мебели: масички, които се превръщат в табуретки, дивани, които се сгъват и разгъват, подвижни кутии, които могат да се превърнат в решение за съхранение.

Вече не е нужно да пътувате, за да имате част от изкуството на Икеа в дома си, защото от 31 август вече може да намерите и центъра за поръчки на магазина и в Бургас. 

ИКЕА България обяви откриването на нов Център за поръчки в Бургас тази есен като резултат от стабилния си растеж.

Икеа има цялостно присъствие в България и включват магазин Икеа в София, онлайн магазина и Центъра за поръчки във Варна. 

Откриването на новия Център за поръчки в Бургас, който ще се намира в Mall Galleria, е резултат от отличното представяне на съществуващия Център за поръчки във Варна. 

Икеа ни изненадват и с обновеното приложение Каталог Икеа за смартфон или таблет. В България приложението ще бъде налично от 9 септември.

От Икеа за Икеа

Нашата визия е да създаваме по-добро ежедневие за много хора и предлагаме стилно, функционално и достъпно обзавеждане на високо качество, създадено с грижа за хората и средата.

ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 387 магазина в 48 страни.

А вие, поръчахте ли вече своето ново обзавеждане?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти