Жените трябва да работят правилно с устата си

Жените трябва да работят правилно с устата си
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Не се заблуждавайте – повечето жени не успяват да използват устата си по начин, удовлетворяващ мъжете.

Не могат да го задовалят, нито да го впечатлят. Единици са тези, които успяват да покрият очакванията в това отношение.

Те са и единствените, радващи се на пълноценна връзка с любимия човек.

На жените, работещи правилно с устата си, завиждат както приятелките, така и не толкова близките им познати и колежки. Дори и жените, които не познават лично, но са чували за тези им умения.

Ситуацията при мъжете на тези, да ги наречем "вълшебни жени", е идентична – всички от социалното им обкръжение завиждат, че имат щастието да бъдат с жена, която знае как да действа с устата.

Правилната работа с устата е благоприятна почва за растежа на нещо много важно в отношенията между жените и мъжете – разбирателството. Това е основата, върху която се градят любовта и приятелството.

Съгласете се, че дори добрият секс е въпрос не само на желание, но и на разбирателство между партньорите.

То пък от своя страна е плод преди всичко на разговори. Ето какво не правят жените както трябва устата си – не разговарят.

Може би някои веднага ще искат да ме опровергаят, цитирайки не едно от многобройните изследвания, сочещи, че жените говорят много повече от представителите на силния пол, без значение дали приказват с някого, или, както нерядко се случва – да си говорят сами.

В отговор на подобни евентуални опровержения искам да направя следната уговорка: Разликата между "приказвам" и "разговарям" е огромна. Това, че някой приказва, съвсем не означава, че може да води разговор. Приказване е, когато казваш на мъжа си: "Има хубав филм в киното", "Боклукът е препълнен" или "Не съм приготвила нищо за вечеря".

За да влезнеш в режим на разговор, така че думите да имат смисъл и да бъдат разбрани правилно, по-удачно е да кажете на мъжа си: "Искам да отидем на кино", "Помогни ми и изхвърли боклука" и "Хайде днес да вечеряме в някое заведение".

Има едно весело заключение, че усмивката е второто най-хубаво нещо, което жените могат да направят с устата си. Не знам какво считате вие, но аз определено смятам, че първото е да водят смислен разговор. По този начин могат да помогнат на мъжете да ги разберат най-сетне какво искат.

Не приказвайте за емоциите си, а разговаряйте за тях. Така мъжете ще разберат колко силно обичате, колко сте грижовни, внимателни и всеотдайни. И ще ви бъде отвърнато със същото. Ако очаквате мъжът до вас да прочете мислите ви, по-добре се откажете колкото може по-бързо от този експеримент. Краят е проверен – начинанието е безуспешно.

Има обаче и друг проверен начин за разбирателство – само с поглед. Но за да стане това реалност, трябва да се положат много грижи, именно чрез многобройни разговори. Завиждам на двойките, които се разбират само с поглед. Нека се опитаме да бъдем като тях. Не е трудно – достатъчно е само жените да се научат да работят правилно с устата си

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти