Жените ставате само за едно!

Жените ставате само за едно!
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Някои от вас може би си спомнят времето, когато на пазара продаваха дъвки Love is... или преведено на български „Любовта е...”.

Ако не си спомняте за тях, то трябва да знаете, че интересното при тях бяха картинките, които бяха в като изненада в опаковката – простички рисунки на момиче и момче, придружени с текст, разказващ какво е любовта.

Например, че любов е, когато се смееш искрено с някого, когато не спираш да си говориш с човека до теб за абсолютно всичко или когато обичаш някого, без значение как се променя той.

Като на всяко друго момче, на мен също ми трябваше доста време, за да разбера защо беше цялата тази мания на момичетата по въпросните картинки.

Връщайки спомените си назад, се изумявам - излиза, че момичетата са разбирали любовта още в невръстните си години. Възхищавам се, скъпи дами, на фантазията, емоцията и интелигентността ви! Може би това е поредното доказателство, че момичетата се развиват доста по-бързо от момчетата във всяко едно отношение.

Мисля, че жените сте като тези дъвки „Love is…”- когато мъжете ви „разопаковат”, винаги намират някакво послание относно това, какви сте всъщност. Под „разопаковане” имам предвид разсъбличане.

Не на дрехите обаче, а на душата ви. Да, трудно е човек да ви разсъблече така. Не е като с дрехите. Но тези, които са успели да достигнат до вас в дълбочина, са намерили картинки, на които пише „Жените са...”. Точно както при споменатите горе дъвки.

Интересното е, че никоя от картинките не се повтаря, защото всяка една от вас е уникална сама по себе си. Интересна, вдъхновена и очарователна по свой собствен начин.

Ето какви послания често носите със себе си:

Жените са онзи поглед, който за отрицателно време разгорещява, а след това моментално може да смрази.

Жените са ароматът на парфюм, на плодове, на цветя... на всичко, което така прекрасно омайва околните. Никой не може, а и не иска да се откъсне от този аромат.

Жените са емоцията, която е безгранична в силата, размера и добронамереността си.

Жените са сълзите, които са напълнили морето. Тези сълзи са изплакани от радост, че вие, момчета, ги обичате.

Жените са усмивката, която говори повече и от милиони думи.

Жените са раними и нежни като крилата на пепЕруда. Но също и толкова красиви.

Жените са тази тайна, която не се разкрива, докато не посветиш живота си на нея.

Жените са щастието, което никой друг не може да ти даде толкова топлосърдечно.

Ако мъжете си направят труда да споделят време и да ви опознаят, ще разберат, че това са само малка част от посланията, които носите със себе си. При положение, че допуснете господата толкова близко до себе си, не след дълго време те самоуверено ще говорят за вас, че ставате само за едно единствено нещо: за любов. Не забравяйте обаче, че тогава мъжете вече ще знаят, че любовта всъщност е всичко.

Нямам търпение да разбера от вас с какво още се допълват посланията на „Жената е...”. 

Прочетете още статии от Тодор Капитанов в Edna.bg:

Как се разпознава българската майка

Престанете да дразните мъжете!

Колко струват жените: Ценоразпис

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти