Създадено за ozone.bg

Жените или мъжете пазаруват повече на Черен петък

Черен петък в Ozone
Снимка: Ozone

Когато става въпрос за пазаруване, статистиката сочи, че жените са по-големи фенове на шопинга и могат да прекарат часове, обикаляйки магазините. Това им доставя огромно удоволствие, успокоява ги и ги кара да се чувстват страхотно.

Пазаруването при дамите е дълъг процес, който включва спокойно и внимателно разглеждане на всички продукти, сравняване на качеството и цените, изпробване на различни модели дрехи, дори и консултиране с приятелки.

Но не трябва да подценяваме и мъжете, защото и сред тях има големи любители на шопинга. Разликата е, че представителите на силния пол пазаруват доста по-бързо, като предварително си набелязват конкретни стоки, от които имат нужда.

Но кой всъщност пазарува повече по време на дългоочаквания Черен петък – мъжете или жените, както и какви продукти се предлагат най-често за двата пола, ще разберете в тази статия.

Жените или мъжете правят повече покупки по време на Черния петък?

Както споменахме вече, жените са по-големи шопинг маниаци и просто обожават да пазаруват.

Нещата обаче са малко по-различни, когато говорим за Черен петък.

Поради големите намаления и отстъпки на този ден, много мъже също се включват в голямото пазаруване. В някои държави статистиката сочи, че именно мъжете харчат повече от дамите.

Разликата е, че представителите на силния пол предпочитат да избегнат опашките и големите струпвания в магазините и затова пазаруват главно онлайн.

Едно може да се каже със сигурност – на този ден хората са склонни да похарчат повече пари, защото са изкушени от промоциите, които им предлагат различните търговци.

Какви продукти за жени се предлагат по време на Черен петък?

Търговците предлагат голямо разнообразие от стоки за жени по време на Black Friday. Представителките на нежния пол могат да се възползват от страхотни намаления на обичани от тях продукти, като:

  • Козметика (гримове, кремове, парфюми и др.)
  • Дрехи
  • Обувки
  • Бижута
  • Електроуреди и много други

Жените могат да попаднат на страхотни находки и да си закупят качествени маркови стоки на много по-ниски цени.

Черен петък в Ozone
Снимка: Shutterstock

Какво да очакват и мъжете?

По време на Black Friday силните половинки също може да очакват големи намаления на предпочитани от тях артикули. Тъй като знаем, че мъжете си падат много по техниката, не е изненада, че най-търсените стоки от тях са: смартфони, лаптопи, таблети, фотоапарати, КОНЗОЛИ ЗА ИГРИ и други. Тези продукти ще се предлагат на по-ниски, конкуриращи се цени, както във физически магазини, така и онлайн.

Други мъжки артикули, които търговците ще предложат на промоция на Черния петък, са козметика, дрехи, обувки и аксесоари.

Физически или онлайн магазини да изберем за Black Friday?

Някои хора обожават процеса на пазаруване, затова може би ще изберат да посетят физически магазини и да разгледат на място предлаганите от търговците артикули.

Да не забравяме, обаче, че големите намаления ще привлекат тълпи от хора, които ще образуват огромни опашки и струпвания по моловете и търговските вериги.

Ето защо пазаруването онлайн на Черен петък е по-добрият избор, който ще ви спести време и нерви. От дома или офиса, вие ще може спокойно да разгледате предложенията на различни сайтове, да сравните цените на избрани от вас артикули и да си закупите това, което най-много ви допадне.

Разнообразие от артикули и то на много добри цени ще може да откриете в онлайн магазина Ozone.bg, който и тази година ще предложи изгодни оферти на Черния петък.

Изборът ще е голям, затова не чакайте до последния момент, а си набележете продукти още сега!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти