Създадено за L'Oreal Paris

Жената, която се чувстваше добре в кожата си!

Жената, която се чувстваше добре в кожата си!
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Какво искат жените? Да са млади и красиви! А кога го искат? Сега, разбира се!

Няма да е преувеличено, ако кажем, че това обобщава желанията на повечето жени по света, които водят многогодишна война с времето и неговите отпечатъци върху кожата на лицето.

Всяка от нас знае какво правят годините с красотата ни, защото сутрин и вечер виждаме резултатите в огледалото. Кожата не е толкова еластична, контурите се променят, а бръчките стават все по-явни, колкото и да не искаме да го признаем. Отначало се опитваме да се убедим, че това е нормално и трябва да се примирим, но идва момент, в който си казваме – „Стоп! Това не може да продължава, време е да предприемем сериозни мерки“.

Разбира се, че няма сила на този свят, която да върне годините и младостта ни. И все пак имаме няколко оръжия в наша полза – като серумите. Серумите за лице са мощни и ефикасни средства за корекция на несъвършенства. Създадени именно с цел да таргетират определен проблем, те съдържат малко, но концентрирани съставки, които имат висока активност. Серумите се нанасят на лицето след почистване и на суха кожа, а след тях обикновено се нанася и подходящ крем, който да осигури пълноценна и дълготрайна грижа през деня или нощта.

Серумите за лице са с разнообразни съставки и имат различни цели, но когато говорим за борба с бръчките, едно от най-ефикасните средства е добре познатата ни хиалуронова киселина. Буквално няма жена, която да не знае колко много кожата обича хиалуроновата киселина и колко жадна е тя за нея. Хиалуронът има свойството да задържа големи количества вода в кожата ни и да стимулира възстановяването ѝ, както и да връща обема на кожата при дългосрочна употреба.

Хиалуроновата киселина категорично е заела нашата страна в борбата с промените в кожата на лицето и спокойно можем да разчитаме на нея да поправи нанесените щети - особено когато е с 10 пъти по-концентрирана сила, както е в новия серум на L'Oreal Paris - Revitalift Filler HA Serum. Продуктът идва с концентрация на чиста хиалуронова киселина от 1.5%, което е истински еликсир за кожата.

Снимка: L"Oreal

Revitalift Filler Hyaluronic Acid Serum изглежда знае какво прави и го прави добре, защото клиничните проучвания сочат, че само след 4 седмици употреба на  L'Oreal Paris - Revitalift Filler HA Serum бузите стават по-плътни, скулите се повдигат, а бръчките по горната устна почти изчезват.

Към десетократно концентрираната чиста хиалуронова киселина в продукта е добавен и глицерин, който връща гладкостта и мекотата на кожата, а според жените, участвали в проучванията, след 6-седмична употреба на серума бръчките намаляват с 47%.

Ефектите от нанасянето идват с дългосрочната и постоянна употреба – кожата е дълбоко хидратирана, овалът на лицето се стяга и мимическите бръчици около очите се изглаждат.
L'Oreal Paris - Revitalift Filler HA Serum е предназначен за третиране на зоните, които най-много страдат от влиянието на годините – челото и зоната около устата, но можете да го нанасяте и върху цялото лице.

За по-прецизно и лесно разпределяне, серумът е придружен от пипета, която ще ви помогне да определите необходимото количество за третиране на всяка зона (обичайно около една капка). Серумът трябва да бъде нанасян всяка сутрин и вечер, на почистено лице, а за пълен ефект е препоръчително да използвате и крема от серията, който се нанася след серума.

Снимка: L"Oréal

L'Oreal Paris - Revitalift Filler HA Serum е подходящ и за основа за грим, така че не се спирайте да то ползвате и по-често от два пъти дневно, ако това е необходимо. Бъдете щедри с грижата за кожата си и тя ще ви се отплати богато – с еластичност, свежест и гладка текстура.

И, да, времето все така не може да бъде върнато назад, но поне вече знаем, че разполагаме със средства, които ни позволяват да забавим ефекта от него – и с абсолютна решителност да заявим, че в живота ни няма място за бръчки.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти