Жена осъди сайт за запознанства, нямало достатъчно подходящи мъже

двойка
Снимка: Thinkstock

Да срещнеш любовта на живота си по интернет вече не е нещо екзотично. Случва се по-често от това да намериш подходящ партньор в бар или да се заговорите за времето в метрото и след година да сте вече семейство с дете.

Една богата англичанка също решила да се отдаде на търсене на любов онлайн. И понеже статусът й повелявал, се доверила на скъполатения сайт seventy-thirty.

Той се рекламира като екслузивен, луксозен сайт за запознанства, насочен към „хората с влияние“.

Обнадеждена, че именно там ще си намери втори съпруг, Тереза Бърки платила таксата от 12 хиляди лири за пълен достъп до всички профили.

За съжаление, три години по-късно тя така и не успяла да се запознае с никого през сайта и решила за уместно да подаде иск за подвеждаща реклама.

„Твърдяха, че в сайта им има регистрирани много мъже с отлични препоръки и че при всички случаи ще срещна моята половинка.

Делото не само било стартирано, но и спечелено от Тереза. Според съдията тя е била подведена от заблуждаваща реклама, платила е голяма сум, но не  е получила стока, която да я удовлетвори.

При разследването станало ясно, че общият брой регистрирани мъже е 100 души, което е крайно недостатъчно, когато става дума за мъжа на живота ти.

„Желанията на госпожата бяха повече от взискателни“, обяснява собственичката на сайта, недоволен от наложената глоба от 13 хиляди лири.

„Тя искаше мъжът да е финансист, с отлично материално състояние, да иска деца, да й осигурява пътувания в чужбина и висок стандарт на живот. Това не е лесна задача“, обяснява тя.

Взискателна или не, Тереза Бърки е получила своето обезщетение, защото стоката, за която е платила, не е била налична в сайта за запознанства…

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти