Защо жените над 30 са по-щастливи?

Защо жените над 30 са по-щастливи?
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Много жени се страхуват от числото 30, но прехвърлят ли го, осъзнават, че животът в никакъв случай не свършва с него, а дори напротив. Редица проучвания доказват, че дамите над 30 се чувстват по-щастливи и уверени от всякога.

Никога не знаем какво ни чака в новото десетилетие от нашия живот, но истината е, че трябва винаги да го приемаме с позитивна нагласа и хъс за борба.

Като по-млади всички си представят, че живота на хората над 30 е вечен стрес, работа и никакви удоволствия, но истината е, че момичетата над 30 са по-щастливи от всякога и днес ще ви докажем, че е така!

Забравили са фразата “Съжалявам”

Не, те не са ужасни хора, които не поемат отговорност. Жените над 30 просто вече не се извиняват за всяко малко нещо, отсяващ значимите неща и не се чувстват длъжни да се оправдават за постъпките си.

Приела са странната си страна

Понякога всички се чувстваме сякаш сме от друга планета и не на място. Но жените над 30 приемат, че всеки има своите странности и именно те ни правят уникални.

Нямат нужда от връзка, за да се чувстват добре

Да, страхотно е да имат партньор до себе си, но търсенето не бива да е на всяка цена и с всички средства. Дамите над 30 го разбират много добре и знаят, че не им трябва мъж, за да бъдат щастливи.

Мнението на другите не е толкова важно

Всички сме се интересували от чуждото мнение и сме се оставяли да ни влияе. 30-годишните жени не се стремят да се харесат на никого, не искат непременно да са център на внимание и знаят, че собственото им мнение е най-важно.

Знаят как да се забавляват

Животът може да стане прекалено сериозен за много кратко време. Ето защо всички жени над 30 знаят, че трябва да ценят малките моменти на щастие. Те знаят, че смехът е задължителен, а радостните поводи трябва да се отбелязват.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти