Създадено за Huawei

Защо някои жени непрекъснато гледат колко е часът

Huawei
Снимка: Huawei

И вие ли сте от жените, които обичат да носят часовници, но искат от тях нещо повече от това просто да показват часа? Тогава задължително четете надолу, защото ще ви разкажем за най-новото съвършенство в семейството на Huawei – часовникът Watch GT 3, до което се докоснахме преди дни и вече не искаме и да чуваме за други.

Ако никога досега не сте носили смарт часовник, време ви е да започнете, а когато започнете, ще се чудите какво сте правили досега без него. Не, наистина, какво съм правила досега? Точно такова беше и нашето усещане още на първия час с Huawei Watch GT 3 – като за нещо, което винаги е било там, на китката ти. Като нещо живо, което ти смигва всеки път, щом понечиш да видиш колко е часът. Като нещо, което е до теб, когато си нервна, и ти казва „Спокойно, всичко е наред“! Като истински приятел, с който денят минава леко и интересно.

Но да тръгнем от началото, от момента, в който държите кутията с новия си часовник, отваряте я и го виждате за първи път. Възможните сценарии за този момент не са много, защото с този часовник няма нито нотки на разочарование, нито секунди на съмнение. Той е толкова красив (дори и изключен), че ефектът при първия контакт с него гарантирано е „Уау!“ Даже ви чуваме как го изричате. Уау!

Huawei
Снимка:

Каишката в цвят Light Gold Milanese и черният дисплей образуват изключително стилна комбинация, която впоследствие ще установите, че приляга на всякакви поводи и визии – от лежерната уикенд разходка по суитшърт до елегантното препускане из града по палто и ботуши.

Няма неподходящ момент или дреха за този часовник и, честно казано, дори и да сте по пижама – не го сваляйте. Освен че много отива и на пижамата, всъщност е повече от препоръчително да спите с новия си часовник още на първата нощ, защото на сутринта ще имате и пълен доклад за качеството на съня ви. Ще разберете колко време изкарвате в лек и дълбок сън, колко в REM фазата, колко пъти сте ставали (ако случайно не помните) и въобще ще имате пълен анализ на това как спите.

Huawei
Снимка:

През деня пък ще имате много повече поводи да общувате с новия си часовник, половината от които ще са инициирани от вас, защото просто ще ви се иска да си го погледнете и да му се полюбувате. Ей така, без причина! Не се притеснявайте, напълно разбираемо е.

През останалото време обаче ще имате богати възможности да разберете много неща за себе си, като например какъв е пулсът ви в различните моменти от деня, каква е сатурацият на кръвта ви, ще можете дори да измервате температурата на китката си и да я съотнасяте към цялостното си състояние.

И още - над 100 режима за тренировка плюс вграден планер за тренировки, подобрено геолокиране за точно проследяване на бяганията и още много полезни функции, с които ще можете да преминавате през всекидневните си занимания напълно подготвени. Или да тичате през тях, за да си направите километрите за деня.

О, за малко да забравим нещо важно. Мразите ли да чувате как телефонът ви звъни някъде в чантата, под всички тефтери, портфейли, шалове, слънчеви очила, а вие просто не можете да го стигнете баш в този момент?

Huawei
Снимка: Huawei

Е, и тази мъка свърши – с Huawei Watch GT 3 просто вдигате леко китката към ръката и... говорите. Да, говорите нормално, като по телефона, само че по часовника.

Красивият дисплей ще ви показва още и всички бележки, които сте записали в календара си, ще разкрива колко крачки правите дневно (включително и вкъщи, докато сновете от хола до кухнята) и ще ви сръчква да станете и да се раздвижите, когато се застоите твърде дълго на дивана или пред компютъра.

Казано накратко, той ще е вашият истински приятел, ама от тези, на които наистина им пука за вас и искат да сте здрави, добре наспани и натренирани. И на всичкото отгоре е много издръжлив в това си желание  - може да изкара до 14 дни без зареждане.

Huawei
Снимка: Huawei

Е, след всичко това, как да не искаш да си го прибереш вкъщи? Пък и красив, красив...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти