Защо момичетата, които остават необвързани дълго време, всъщност са най-щастливите

Може би са били необвързани, докато са били в гимназията, и така и не са свикнали да бъдат нечии приятелки. Може би са били на няколко срещи, откакто бившият им ги е напуснал, но никога нищо не е станало сериозно.

Може би са решили да си починат от срещите за свое собствено добро или може би са се оказали сами, въпреки че са желаели нещо съвсем различно.

Така или иначе, момичетата, които преживяват дълъг период от време без да са част от една връзка, се оказват най-щастливи от всички.

Ако някой пак те попита "Още ли си необвързана?", кажи му това...

В крайна сметка те са най-щастливи, защото са се научили да се чувстват комфортно със самотата си. Те са в състояние да прекарат една нощ в леглото сами и все още да спят спокойно. Те са в състояние да отидат сами на кино или пазар, без да се чувстват неловко, че нямат човек до себе си, с когото да споделят преживяването.

Те се оказват най-щастливи, защото имат време да се съсредоточат върху себе си, да действат егоистично, да разберат какво наистина има значение за тях. Те поддържат връзка с приятелите си, вместо да се отдалечават. Те преследват мечтите си, вместо да ги оставят да им се изплъзнат. Те са амбициозни. Отдадени и страстни. И никой човек не е в състояние да ги отклони от целта им.

стрес жена напрежение
Снимка: iStock

Те са най-щастливи, защото са култивирали своята независимост. Те имат достатъчно пари, за да платят наема си, и достатъчно знания, за да се грижат за собственото си благополучие. Те са борбени личност и импровизатори. Интелигентни жени със средствата да направят живота си пълноценен.

Те са най-щастливи, защото осъзнават, че любовта не е предназначена да бъде центърът на Вселената. Не е нужно тя да бъде единственото, което е в ума им, причината да се събуждат сутрин и да излизат вечер. Вместо да гонят момчета, те гонят своите надежди и мечти. Те гонят бъдещето, което знаят, че заслужават.

Момичетата, които остават необвързани за големи интервали от време, нямат нищо против колко дълго остават самотни, защото свикват да живеят по този начин. Те нямат нищо против идеята никога да не се омъжат и да живеят винаги сами. Те приветстват тишината. Те са достатъчно силни не само да се справят с това, но и да му се насладят.

жена пролет лято цветя шапка кафе дневен хороскоп
Снимка: iStock

А ако тези момичета срещнат някого, това ще бъде човек, който ги тласка напред. Някой, който ги насърчава да продължават да се борят, да не се отказват и да се трудят за себе си. Това ще бъде някой, който е щастлив, че тя има свой собствен живот, собствени планове и че никога няма да жертва тези неща заради любовта.

10 неща, които истинските мъже обичат у силните жени

Тези момичета никога няма да загубят чувството си за индивидуалност. Те никога няма да позволят на техните надежди, мечти или морал да се разклатят, за да съответстват на човека, когото са срещнали.

Те ще излизат само с някой, който ги кара да се чувстват дори по-силни, отколкото вече са. Някой, който ги прави още по-щастливи, отколкото вече са. Защото го заслужават.

любов двойка връзка плаж море залез
Снимка: iStock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти