Защо един 30-годишен мъж заживя със своята 89-годишна съседка?

Защо един 30-годишен мъж заживя със своята 89-годишна съседка?
Снимка: netinfo

Питате ли се какво е общото между една 89-годишна дама и 31-годишен красив и сексапилен актьор? Ами те живеят под един покрив!

Норма Кук е възрастната съседка на красавеца, която е болна от левкимия, а тяхното приятелство е една нетипична история за любов, уважение и състрадание към ближния.

 

Somebody's thriving 🥂 #myneighbornorma

A photo posted by Chris Salvatore (@chrissalvatore) on

Кук и Салваторе са съседи от пет години. Веднъж се срещат на по чаша шампанското (любимото питие на Кук) и започват да се виждат всеки ден на сладки приказки. В течение на времето, болестта на Кук започва да се влошава.

Тогава Салваторе решава да я покани да се премести в дома му, за да се грижи за нея и да не се налага да бъде откарана в старчески дом.

„Не можех да позволя това да се случи на някого, когото смятам за моя собствена баба“, коментира той решението си. „Винаги гледаме новините, пием шампанско и хапваме фъстъци“, споделя актьорът в интервю.

Младият мъж не се бои от грижите за болната жена, на която лекарите дават още два месеца живот. А самата Кук се чувства прекрасно под грижите на Салваторе, но техните взаимоотношения въздействат благотворно и на него.

„Поканата ми да заживее с мен е нещо, което сякаш бе предопределено да се случи – обяснява Салваторе. - Да се грижа за нея е много удовлетворяващо“.

Разгледайте галерията ни и вижте как живеят двамата нетипични съквартиранти.

Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти