Задават се златни статуетки и холивудски блясък: ето кой у нас ще излъчва наградите „Оскар“ и „Златен глобус“

Златен глобус награди
Снимка: Getty

В началото на 2019 г. сезонът на наградите отново ще бъде в разгара си, а българският ефир ще ни направи съпричастни към вълненията в Холивуд.

Най-дългоочакваното и бляскаво събитие във филмовите среди – връчването на наградите „Оскар“ за 2019, ще бъде предавано директно в ефира на KINO NOVA на 24 февруари 2019 година след полунощ.

Оскар награди
Снимка: NOVA

Филмовият канал ще излъчва церемонията ексклузивно за България през следващите 3 години. Кои ще са отличените от Американската академия за киноизкуство този път  – предстои да разберем съвсем скоро. Освен да станат свидетели на церемонията по KINO NOVA, зрителите ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката с ексклузивни интервюта и репортажи по NOVA.

Няколко седмици преди това, 76-то издание на наградите „Златен глобус“, определяни като предвестник на Оскарите, ще даде възможност на зрителите да проследят връчването им в ефира на KINO NOVA само броени часове след официалното им провеждане.

Престижните отличия за кино и телевизия ще бъдат излъчени на 7 януари от 21.00 ч., а статуетките се присъждат от Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд както на американски, така и на чуждестранни продукции.

Деветото издание на „Треска за Оскари“, превърнала се в емблема на KINO NOVA, ще допълни звездната киномания. Повече филмови изненади от всякога очакват най-запалените фенове в праймтайма на филмовия канал. От 28 януари кампанията ще поднесе подбрана селекция от премиерни заглавия и абсолютни хитове.

Оскар награди
Снимка: NOVA

Не пропускайте да проследите двете най-престижни филмови церемонии –  наградите „Оскар“ и „Златен глобус“, както и да се насладите на „Треска за Оскари“ с едни от най-бляскавите филми от света на киното през януари и февруари 2019 само в ефира на KINO NOVA.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти