Забавното лице на индийските сериали

Забавното лице на индийските сериали
Снимка: Thinkstock

За индийското кино най-важен е погледът, физиономията, емоцията на лицето. Именно то е основен герой в повечето кадри на филмови продукции, идващи от Индия.

Ако не вярвате, изгледайте един епизод на сериала "Малката булка", за да се уверите как в кулминационен за действието момент думите спират и на фона на чувствена индийска музика лицата на главните герои се сменят кадър след кадър, току-що узнали някоя огромна и значима за целия сюжет тайна.

Така популярните напоследък индийски сериали обаче си имат и нова забавна страна и тя се случва благодарение на влогъра Lilly в нейния официален канал във Vbox7.

В нейното най-ново видео можете видите едно "симпатично намигване" към индийските визуални изкуства, което закачливо носи името "Малката гъдулка" (пародия на сериала "Малката булка"), а всяка прилика с известни телевизионни сериали НЕ е случайна. 

Ако досега никога не сте виждали лапад, куркума и бисквити като главни герои в сериал, сега е моментът да се посмеете от сърце - с Lilly и малката гъдулка:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти