Създадено за Kinder Surprise

Забавление, учение и безценно време с вашето дете – възможно е с приложението Applaydu

Забавление, учение и безценно време с вашето дете – възможно е с приложението Applaydu
Снимка: iStock/Getty Images

Живеем в много интересни времена, в които традициите и новите технологии не само съжителстват, но и се преплитат, допълват и взаимодействат по начини, които не сме подозирали.

Да вземем за пример шоколадовите яйца Kinder Surprise. Те бяха мечтани, често недостижими за поколението, родено през 80’те. За щастие, сега вече можем да ги вземем отвсякъде, но блясъкът в очите на сегашното поколение деца е абсолютно същият като нашия.

В същото време сегашните шоколадови яйца и играчките в тях са съвсем различни, защото днешните деца живеят по нов, по-цветен и интерактивен начин. Играчките от новата колекция Natoons Habitat буквално оживяват пред очите ви благодарение на новите технологии.

Снимка: iStock/Getty Images

С един клик на телефона се открива съвсем нов свят, в който играчките оживяват, децата творят светове, а родителите имат идеално извинение да се впуснат в играта, точно както са правели като малки.

Всичко това е възможно благодарение на образователната апликация Applaydu. Това приложение е безплатно и предназначено за деца от 4 до 9 години.

В него се крият образователно-развлекателни мини-игри, изживявания с добавена реалност, визуални изкуства и умения, генератор на приказни истории, приказки за лека нощ и още много други.

След като изтеглите приложението, е нужно само да сканирате QR-кода от листовката на играчката от серията Natoons Habitat.

Снимка: Kinder Surprise

Така пред очите ви ще оживеят обитатели на най-различни хабитати от всички краища на света - антилопа, златна маймуна, какаду, дървесна жаба, камила, тюлен и още куп животинки от нашия удивителен заобикалящ ни свят.

По неусетен, забавен за децата начин те ще научат важни факти за живота и местообитанието на животните от колекцията Natoons, а благодарение на Енциклопедията, заедно с вашето дете, може да научите много любопитни факти за животните.

А времето, прекарано в игра с децата ни е най-ценното, нали!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти