Създадено за Lilly Drogerie

За суперска пролетна промяна – вижте какво подбрахме за вас

За суперска пролетна промяна – вижте какво подбрахме за вас
Снимка: iStock/Getty Images

Всяка Edna от нас си прави списък с новогодишни желания, но истината е, че малцина предприемат стъпките още със старта на януари. Причината е много проста – макар и пълен с празници, този месец носи усещане за повече летаргия и желание да стоим вкъщи, особено с този по-къс ден.

Друго си е първа пролет, обаче. Знаете ли, че има страни, в които Нова година е на първа пролет? Можем да ги разберем. Тя вече разцъфна, сменихме времето, така че денят стана по-дълъг, а освен това април е доста по-близо до лятото от януари. Не се обвинявайте, че сте закъснели с работата по лятното тяло (не сте сами, повярвайте), а си поставете цели и започвайте да ги осъществявате с малки стъпки.

Снимка: iStock/Getty Images

Особено при тренировките, най-трудно е да се започне, но случи ли се това веднъж, лесно ще го приемате като начин на живот. Дори лятното тяло и свалянето на излишни килограми да не са били в списъка ви с желания, спортът влияе прекрасно върху тонуса, здравето и цялостното състояние на духа ни. Ние и любимите ни Lilly Drogerie искаме да ви надъхаме за старта на един суперски април, в който да започнете своята промяна и да станете по-добрата версия на себе си. Повярвайте ни, това ще ви помогне не само да заобичате тялото си, но и себе си – най-вече заради постиженията и резултатите, които няма да закъснеят.

Кажете „даааа“ на тренировките вкъщи и фитнеса с YESSS Комплект от 3 еластични ленти за упражнения

Снимка: Lilly Drogerie

Бързо, лесно, ефективно и не тежи на чантата! Това е лентата за тренировка, която укрепва мускулите на ръцете, краката, седалището и раменете. За нас това е един от най-добрите продукти за спорт и фитнес, тъй като работи за голяма група мускули и извайва желаното тяло, побирайки се във всяка чанта. Упражненията с тях са толкова ефективни, че дори и да ги ползвате без други уреди (правилно и целенасочено) ще видите промяната бързо. А и има и други предимства – не тежи на бюджета.

Отново казваме силно „даааа“ на детската радост с YESSS Въже за скачане

Снимка: Lilly Drogerie

Навярно помните приятните дни от детството, когато сте скачали на въже с неизчерпаема енергия часове наред, нали? Това черно въже не само ще ви припомни безгрижните спомени, но с негова помощ ще се сбогувате с някой друг сантиметър в проблемните зони. Този помощник за суперско тяло е с дължина 2.6 метра и лагери в дръжките, които дават възможност за правилно въртеливо движение. Направо си подскачаме от радост!

Като е шише, да е розово, като е вода – да е чиста!

Снимка: Lilly Drogerie

Най-любимото и бонбонено приятелче оставяме за десерт! Кое е най-важното, независимо дали тренираме или не? Пиенете на много вода, разбира се! Това шише е must-have находката ви тази пролет, защото не е просто бутилка за вода, а истински моден аксесоар, който пречиства водата, преди да ѝ се насладите. Aquaphor City с вместимост 350 мл. се пренася супер лесно и предлага удобството да се побира навсякъде – за офиса, при пътуване, фитнеса и където пожелаете. Ако изберете такъв тип бутилка за вода, ще направите добро и за нашата планета, а именно отговорното потребление на ресурсите и ежедневните спестявания от закупуване на пластмасови бутилки за еднократна употреба. Матово-кадифеното покритие на бутилката е приятно на допир, а практичната дръжка допълнително я фиксира по време на употреба. Супер е, нали?

Снимка: iStock/Getty Images

За теб имаме още една супер новина – фитнес продуктите от серията YESSS комплект от 3 еластични ленти за упражнения, въжето за скачане и шишето за вода Aquaphor City са на специални цени като част от лоялната програма на дрогерията – Lilly Club. За да се възползваш от неустоими оферти, направи своята карта за Lilly. Разбери как да стане това от ТУК.

Тези и други пролетни находки ще откриете в избрани обекти на Lilly Drogerie и онлайн на сайта им. Нека пътят към преобразяването започне още сега!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти