За кафето с любов

За кафето с любов
Снимка: Jacobs

В древния арабски свят кафето имало важна роля в семейния живот. Разрешена от закона причина за развод бил отказ на съпруга да сервира кафе на жена си.

По отношение на кафето си струва да бъдем идеалисти. Каквото и да се твърди за действието му, удоволствието от вкуса и аромата дава на сетивата ни неповторимо изживяване. Любителите на кафе не подозират, че го дължат на един пастир, който забелязал, че козите му ставали особено активни, когато пасели от плодовете на кафето.

Днес кафето е култура. Все повече хора предпочитат ободряваща чаша висококачествено разтворимо кафе, което запазва наситения вкус на прясно смляно кафе, дава тонизираща енергия и спестява време.

Достатъчно е само да добавите гореща вода, за да усетите любимия плътен и наситен вкус и уникален Чаромат от големите гранули на Jacobs Monarch, получени по най-модерната технология "freeze-drying".

Тя е за всички, които са превърнали пиенето на кафе в страст. При нея ароматно-вкусовите качества на кафето се запазват в много по-голяма степен, защото екстрактът се замразява при много ниска температура и водата се изтегля от него във вакуум. Получават се големи гранули с геометрична форма, които гарантират най-високо качество и вкус, с който милиони стартират деня си.

Една от най-широко разпространените заблуди за разтворимото кафе е свързана със схващането, че то се получава по химичен път. Нищо подобно. Разтворимото кафе е 100% кафе. За получаването му е нужна само вода и прясно смляно кафе.

В цялата технология на производство не се използват никакви химически вещества и то носи всички характеристики на мляното кафе. Не забравяйте, че тъмният цвят на гранулите също по никакъв начин не е свързан с качеството на кафето.

За сметка на това обаче, повишаващият настроението ефект на кафето и съдържанието на естествени антиоксиданти в него вече е доказано от науката.

*Спонсорирано съдържание

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти