За да бъдем щастливи

За да бъдем щастливи
Снимка: netinfo

Джоел Остин е автор на книгата "Всеки ден е петък: Как да бъдем щастливи 7 дена в седмицата“. Той дава няколко съвета как да се почувстваме по-щастливи и спокойни и да преборим стреса в ежедневието ни.

Намерете позитивното във всеки нов ден
"Начинът, по който започвате деня, е определящ за по-нататъшното му развитие“, заявява Остин и е напълно прав. Когато се събуждате сутрин, не си мислете, че ви чака дълъг и изморителен работен ден, а се сетете за нещо, което ви радва – обяд с колеги, уговорена разходка след работа с приятели или нещо подобно.

Не се хабете за излишни неща
Джоел напомня, че всеки ден е много лесно да се ядосаме на нещо – задръстване, работа, досаден колега и тн. Той също така напомня, че няма никакъв смисъл да влагате енергията си в подобни негативни чувства.

Игнориране
Това е начинът за справяне с проблемите, които лесно могат да ви ядосат. Иска се практика, обаче, за да се научните да не обръщате внимание на изнервящите случки и хора. Просто се замислете, че вашето щастие и спокойствие са по-важни и ако се ядосате сега, ще ви държи влага дълго време и само ще развали деня ви. Запазете енергията си за решаване на проблемите и конфликтите с хората, които наистина цените.

Радвайте се на успеха на другите
Това е основно правило, за да успеете да бъдете щастливи и спокойни. Не винаги е лесно, но трябва да се научите да бъдете съпричастни към околните и да споделяте искрено щастието им, а не да се ядосвате, че не сте вие на тяхно място.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти