За бабите с любов: Най-вълнуващите цитати от шедьовъра "Баба праща поздрави и се извинява"

баба
Снимка: Thinkstock

Бабите са ужасно специални хорa. Какво ли бихме правили без тях, без техните истории, съвети и не на последно място - вкусни гозби. Всяко дете заслужава да има в живота си поне една вълшебна баба, която да осмисля хлапашките му спомени по-късно в живота.

Ако нямахме баби, докато растяхме, нямаше да имаме толкова забавни истории от село, нямаше да сме хапвали филии с лютеница и сирене. Нямаше кой да ни научи как се поливат краставиците, как се прекопава градината, как да си превързваме обелените колене.

Понякога имам чувството, че на бабите не се отдава нужното внимание, ето защо днес ще ви върнем към детството и ще ви накараме да осъзнаете колко са ни нужни бабите всъщност и колко вълшебни са те с помощта на някои от най-красивите цитати от романа на Фредерик Бакман "Баба праща поздрави и се извинява".

баба внуче
Снимка: Thinkstock

„Баба праща поздрави и се извинява” е топла, сърдечна история, която носи духа на обичаната от толкова много хора първа книга на Фредрик Бакман - „Човек на име Уве”. В романа се говори за живота, смъртта, но и за едно от най-важните човешки права: правото да бъдеш различен.

Борбата срещу неправдите на света не е работа само на супергероите. Тя е работа и на бабите.

Разгледайте нашата галерия и се насладете на прекрасните цитати! А ако имате късмета, вашите баби да са все още до вас, отидете им на гости още днес и ги прегърнете силно.

Най-вълнуващите цитати от шедьовъра "Баба праща поздрави и се извинява"

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти