Вълнуващото начало на „Маскираният певец“ разкри първата знаменитост в костюм

Мистерията около най-обсъждания музикален формат „Маскираният певец“ започна да се разбулва. Тази вечер, след участието си в първия епизод за сезона, стана ясно, че под маската на Пауна се крие Иван Звездев.

Вижте още снимки от първия епизод на шоуто тук >>>

След провелите се двубои между известните личности, скрити под маските, Иван Звездев напуска състезанието с най-нисък зрителски вот. Зрителите ще го запомнят с изпълнението на песента  Domenico Modugno.

Маскираният певец
Снимка: Getty

След като свали маската си, известният български кулинар сподели: „Беше много трудно да опазя тайната за участието си в шоуто. Казах на семейството си, че съм на театър, на премиера на представление на Рачков.“

Той коментира, че е бил изключително развълнуван от поканата за участие в шоуто и се радва, че е бил част от първия сезон на „Маскираният певец“ в България.

Двама от участниците в детективския панел – Мария Илиева и Герасим Георгиев-Геро – успяха да разпознаят кой се крие под маските, след като внимателно обсъдиха уликите и представянето на Звездев на сцената.

Маскираният певец
Снимка: Getty

Зрителите на NOVA са от малцината в света, които могат да се докоснат до магията на това шоу, защото България е едва четвъртата страна, в която то превзема ефира.

Вижте още снимки от първия епизод на шоуто тук >>>

Една маска отпадна, но остават още 15 невероятни персонажи, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях. Следващият епизод на най-мистериозното шоу в България „Маскираният певец“ е в събота (21.09) от 20:00 ч. само по NOVA.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти