Създадено за Lilly Drogerie

Всеки ден е ден на детето! Вижте как и с какво да зарадвате малчуганите през юни

Всеки ден е ден на детето! Вижте как и с какво да зарадвате малчуганите през юни
Снимка: iStock/Getty Images

Понякога послушни, понякога леко досадни, но винаги искрени и добросърдечни – това са децата! Те носят обувките ни, ползват гримовете ни, играят си с всяка наша „джаджа“, защото искат да ни подражават. Незабравим и любим наш цитат е този от Питър Пан: „Толкова много да искаш да пораснеш, за да осъзнаеш, че да си дете е най-красивото нещо!“.

Страхотно е да си дете, и то не само заради следобедния сън или безгрижието – това са години, които оценяваме истински, чак след като сме ги преживели.

Снимка: Lilly Drogerie

За децата абсолютно всяко нещо е магия – от буболечките по пътя до кранчето на чешмата, а нещата, които за нас са даденост, през техните очи са истински чудеса. Например – вие можете ли да пощуреете от радост при вида на огромни сапунени балони?

Разбира се, всички ние малко или много пазим детското в себе си и много спомени, които живеят в съзнанието ни. Какви са тези спомени зависи както от поколението, така и от родителите ни. Като вече „пораснали деца“, ние имаме грижата поколението след нас да има приказно и безгрижно детство и да ги възпитаваме да са добри, радвайки ги не само на първи юни.

За нас всеки ден е ден на детето, защото всеки ден трябва да е ден на доброто. От любимите ни Lilly Drogerie споделят същата философия и през целия месец юни дават отстъпка от 35% за детски играчки с карта Lilly по случай кампанията им – Месец на детето. Защото дните с децата са безценни и безгрижни!

Показваме ви списъка си с желания, които ще зарадват и вас, и децата, а моментите ви заедно ще бъдат незабравими и ще оставят ценни спомени.

EDUCA 3,2,1...Старт! Предизвикателство – Храна

Снимка: Lilly Drogerie

Страхотно попадение за почитателите на настолните игри, пъзелите и храната. Играта е подходяща за деца над 6-годишна възраст и развива зрителна памет и логичното мислене. Предизвикателството е за бързина и майсторство в стил топ готвач. Целта е да се намерят съставките на ястието, което се състои от пъзел от 6 части и който го нареди най-бързо и получи изображението от картата, печели!

Комплектът включва: 24 пъзела с по 6 части и 24 карти с изображения.

TOTUM Направи сам - Диамантени творения

Снимка: Lilly Drogerie

Всяка малка госпожица ще грейне от щастие при вида на този бонбонски комплект! Да си признаем – иска ни се и ние да имахме толкова интересни игри като малки, нали? Креативният сет за диамантени творения развива въображението и фината моторика. Уникалните цветни карти могат да се украсят с кристали и брокати. Картите имат и връзки, за да се използват и като украшения вкъщи или за чанта.

Блестящият комплект е предназначен за малки дами над 6-годишна възраст.

TOTUM Направи сам - Гипсови кученца Пес Патрул

Снимка: Lilly Drogerie

Съвременните родители знаят наизуст имената и професиите на всички кученца от Пес Патрул, защото сладките спасители на света с големи очи и смели сърца са любимците на всяко дете. С този прекрасен сет вашите малчугани над 5-годишна възраст ще могат сами да си направят фигурки на кученцата и да ги оцветят с четка и боички. Благодарение на него децата ще се научат сами да смесват цветовете и да съберат звездния Paw Patrol отбор. Имайте предвид, че времето за сушене е 24 часа.

Комплектът включва: 6 различни фигурки, 6 цвята боя, 1 четка, гипсова отливка.

Разнообразието от продукти за деца, които може да вземете с вашата карта Lilly до края на месец юни, съвсем не се свежда само до тези три комплекта – може да избирате сред над 20 занимателни, образователни и креативни играчки! Създавайте спомени с децата и правете всеки момент за тях вълшебен!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти