Време за четене: "Всеки може да има успешна връзка"

двойка любов щастие
Снимка: Istock

Златният път между близостта и свободата

Мнозина твърдят, че в днешно време хората са изгубили умението си да създават стабилни отношения. Изглежда, са прави, ако съдим по нарастващия брой на разводите, на самотните и необвързани хора, на изгубилите вяра в любовта жени и мъже.

Семеен психотерапевт и бестселъров автор № 1 в Германия, Щефани Щал обаче твърди друго: Пълноценната връзка не е въпрос на късмет, а на лично решение и вътрешна нагласа. Опирайки се на дългогодишната си практика и проучванията в областта на междуличностните отношения, тя разкрива необходимите качества за изграждането на успешна връзка.

Наред с практическите упражнения за себеопознаване, в книгата ще намерите кратки и ясни описания на най-разпространените типове проблемно поведение и защитни стратегии. Ще се научите как да разпознавате тези негативни модели в себе си и в партньора си и как да ги преодолявате. Освен това ще откриете най-силните си страни и как да ги използвате, за да заздравите и обогатите връзката си. Въоръжени с всички тези знания, вие ще съставите своята формула за здрава и щастлива връзка, основана на взаимно уважение.

За автора:

Щефани Щал успява да си извоюва място сред авторите на книги за приложна психология благодарение на своя достъпен стил, включващ полезни съвети, примери и конкретни практически насоки. Това прави книгите й популярни не само сред читателите, но и сред експертите в областта. А почти всяко нейно заглавие се нарежда сред бестселърите на немския книжен пазар.

Щал е родена и израснала в Хамбург. Завършва психология, а днес работи като семеен психотерапевт и автор на свободна практика. Често е канена за лектор по теми като страх от обвързване, самоусъвършенстване и самоуважение.

книга
Снимка: ИК "Хермес"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти