Време за четене: "Танцувай с мен"

книга
Снимка: ИК "Ибис"

Да избягаш би могло да е начин да откриеш пътя към себе си и любовта…

След всички изпитания, на които я е подложил животът, младата вдовица и акушерка Тес Хартсонг намира убежище в малко градче в планините на Тенеси. Тук, заобиколена от природата, тя се надява да излекува разбитото си сърце и да намери утехата, за която копнее.

Но вместо с тишина и спокойствие Тес се сблъсква с подозрителните към всеки новодошъл жители на града,  с група любопитни тийнейджъри и… с Иън Норт.

Иън е талантлив художник, дошъл в провинциалното градче с надеждата да възроди искрата на своето вдъхновение. Но вместо това се оказва забъркан в заплетена ситуация с едно малко бебе и запленяваща жена, каквато никога досега не е срещал…

За автора:

Високо оценена от критиката и носителка на редица награди, Сюзън Елизабет Филипс има безброй почитатели по целия свят заради пленителните ѝ любовни истории, които с еднаква сила умеят да докосват чувствителните струни на човешката душа и в същото време да забавляват с неповторимия си хумор.

Тя е единствената четирикратна носителка на престижното отличие ЛЮБИМА КНИГА НА ГОДИНАТА, присъждано от Romance Writers of America, а книгите ѝ са преведени на над трийсет езика.

книга
Снимка: ИК "Ибис"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти