Време за четене: "Съдбовен път"

книга
Снимка: ИК "Хермес"

Животът се свежда до поредица от избори.

Да се вкопчиш в миналото…

Да го пуснеш…

Да забравиш…

Да простиш…

По кой път ще поемете?

Джуд Фарадей е щастлива съпруга и майка, изцяло отдадена на децата си. Близнаците ѝ Мия и Зак са умни и щастливи тийнейджъри. Когато съученичката им Лекси Бейл, израснала в приемни семейства, влиза в живота на семейство Фарадей, Джуд е онази, която ѝ оказва най-голяма подкрепа. Лекси бързо се превръща в най-добрата приятелка на Мия, а Зак се влюбва в нея и тримата стават неразделни.

Но последната година от гимназията донася неочаквано нещастие, когато една нощ най-големите кошмари на Джуд се превръщат в реалност: станал е пътен инцидент. В един миг нейният идиличен живот е разтърсен из основи. Джуд иска някой да понесе наказание за случилото се, а по всичко изглежда, че вината е на осемнайсетгодишната Лекси Бейл.

Лекси губи всичко, което има значение за нея – момчето, което обича, мястото си в семейството, най-добрата си приятелка.

Няколко години по-късно тя се завръща, а сърцето ѝ все още таи чувства към Зак. Изтърпяла наложеното ѝ наказание и по-мъдра от преди, тя иска справедливост. И тогава Джуд ще трябва да се изправи пред жената, в която Лекси се е превърнала…

За автора:

Кристин Хана е автор на 22 романа, бестселъри на „Ню Йорк Таймс“. Юрист по образование, тя живее със сина и съпруга си в северозападната част на тихоокеанското крайбрежие на САЩ и на Хаваите. Носителка е на много номинации и награди на Асоциацията на писателите на романси на Америка и на списание „Романтик Таймс“. Романът ѝ „Славея“ (преведен на 43 езика ) е избран от читателите за роман на годината (2015) в категория „Историческа проза“ в Goodreads Choice Awards.

Ако сте заитригувани от книгата и искате да я прочетете на мига, то можете да си я спечелите от нашата специална игра!

Вижте как да участвате ТУК >>>

книга
Снимка: ИК "Хермес"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти