Време за четене: „Суперживот“ на Дарин Олиън

книга
Снимка: Издателство Колибри/iStock

От издателство „Колибри“ по книжарниците можем вече да открием „Суперживот“ – една книга за петте фактора или петте жизнени сили, които влияят пряко върху здравето ни и определят начина, по който се чувстваме: хранене, хидратация, оксигенация, алкализация, детоксикация.

„Суперживот“ на Дарин Олиън (превод: Константин Цанков) ни показва как храненето предимно с растителни продукти, чистата вода, богатият на кислород въздух, редовните упражнения и собствените ни органи могат да ни поддържат в съвършено здраве без болести, без лекари, без лекарства.

Обиколил буквално цялата Земя в търсене на суперхрани, авторът Дарин Олиън включва в книгата си списъци с най-здравословните храни, както и 10-дневен план с 4-степенно дневно меню, оставяйки на читателя сам да избере какво да приеме и какво да добави съобразно своите възможности и средата, в която живее.

Медицинският свят се е организирал по специалности – един лекар лекува мозъка, друг – краката или сърцето, или ендокринната система, като всеки от тях се подчинява на определени правила и разпоредби. Но същите вътрешни състояния, които влияят на мозъка ни, засягат и стъпалата, кожата, гениталиите и ставите ни. Вътрешната среда, която създаваме, е идентична за черния ни дроб, имунната ни система, стомаха ни и очните ни ябълки. Ние сме съставени от около 70 трилиона клетки и всички те имат едни и същи основни нужди. Тази книга показва как можем да ги задоволим.

Ловецът на суперхрани Дарин Олиън (р. 1970 г.) е роден в Минесота, живее в Малибу, учил е физиология и психология, жени се и се развежда с актрисата Елайза Куп, нарича себе си „уелнес експерт“, произнася името си „Дарин Олийн“, активно пише в социалните мрежи, където има милиони последователи, поддържа собствен подкаст „Шоуто на Дарин“, копродуцира заедно със Зак Ефрон документалната серия „На Земята“, излъчвана по „Нетфликс“, произвежда и продава диетични хранителни добавки и е напълно, изцяло, абсолютно, до маниакалност отдаден на каузата на суперживота.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти