Време за четене: Симо Колев написа "Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа"

Време за четене: Симо Колев написа "Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа"
Снимка: netinfo

Журналистът Симеон Колев, познат най-вече като дългогодишен водещ на сутрешния блок „Стартер“ по „БГ Радио“, представя втората си книга тази събота.

В „Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа“ Симо споделя свои размисли за любовта, секса и брака, шеговити инструкции за употреба на мъжа, съвети за самосъхранение, насочени към представителките на нежния пол, идеи за успешно справяне с децата и мнения по актуални теми като социалните мрежи, веганството, баловете и тютюнопушенето. Изданието съдържа варианти на текстове, публикувани в сайта Edna.bg.

Премиерата на книгата ще се състои от 19,00 ч. на 2 юли, понеделник, в Jasmine Gastro Bar, град София. Гостите на събитието ще имат възможността да се включат в разговор със Симо за мъжете, жените, връзките и нещата от живота като цяло, а за доброто им настроение ще се погрижат популярни лица като Ани Салич, Диана Любенова, Богдана Трифонова и Петър Бакърджиев, които ще прочетат и коментират част от най-интригуващите откъси от книгата.

Повече за премиерата на книгата можете да научите ТУК

Снимка: netinfo

За книгата:

Да си жена е трудно. В повечето случаи трябва да свършиш не само своята работа, ами и тази на мъжа, че и на детето... освен ако не знаеш как да ги накараш да я свършат сами, но случаят рядко е такъв.

Този наръчник е предназначен за дами на всякаква възраст, с всякакъв статус, семейно и материално положение, дами с всякакви проблеми и дори такива, които твърдят, че не познават проблеми.

Повече за изданието можете да видите ТУК

Симеон Колев работи в „БГ Радио“ от самото му създаване. Роден е в София през 1977 г. Учил е в руско училище, после в две квартални, после в Югозападния университет, а най-накрая в НБУ. Завършва и двата университета и в момента е магистър по политология и международни отношения. Обича работата си, неочакваните подаръци, хубавите книжарници, умните хора, колекционерските играчки и хотелите с хубави закуски. Не може да свикне с ранното ставане. В свободното си време често пътува, кара колело и чете исторически книги. Води различни събития и участва в мероприятия, които подобряват средата. Не ходи с костюми, но тези, които притежава, са шити по поръчка. „Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа“ е втората му книга.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти