Време за четене: „Щастието ти отива“ е урок по живеене от Тина Търнър

книга Locus Publishing
Снимка: Locus Publishing

Ако трябва да посочим само edna полезна книга, чието четене да не отлагате за по-късно тази година, то избираме „Щастието ти отива“ на Тина Търнър.

Излязла на световния пазар през октомври 2020 г., два месеца по-късно тя направи премиерата си и на български език благодарение на Locus Publishing.

От издателството описват книгата като „изумителен пътеводител за откриване на щастие, надежда и любов“, в който edna от най-обичаните изпълнителки в света споделя своята мъдрост, натрупана през годините.

Сред житейските вдъхновения за Тина Търнър, което си проличава и в тази прочувствена лична книга, е дългогодишната вяра на изпълнителката в будизма и неговите принципи.

Върху страниците на „Щастието ти отива“ 81-годишната музикална легенда обяснява как да преодоляваме препятствията по пътя ни, като превръщаме „невъзможното” във възможно, за да осъществим мечтите си; препоръчва духовни средства и съвети, с които да обогатим и подобрим живота си. А имайки предвид изпълнения с изпитания живот на Търнър, със сигурност има какво да научим от преживяванията на певицата. В „Щастието ти отива“ тя описва как уроците на будизма са ѝ помогнали да преобрази бедността и скръбта в благополучие, радост и стабилност.

Огнената Тина Търнър: как се промени певицата през годините

„Тук разкривам моите най-големи несподелени житейски уроци, най-големи прозрения и любими древни принципи, които ще ви помогнат да заредите отново душата си. Позволете ми да ви покажа всички прекрасни начини, по които Щастието ви отива.“

По-запалените фенове на Тина Търнър с радост ще открият в книгата специален раздел с редки и непубликувани досега снимки на Тина Търнър от 70-те години на минали век до днес.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти