Време за четене: „Ракъс“ е чувствена история за любовта като спасение

книга
Снимка: Издателство Сиела/iStock

С „Вишъс“ – огнената първа част от сензационната поредица „Sinners of Saint“ – една от най-популярните авторки на романтична литература у нас Л. Дж. Шен завладя сърцата на родните читатели. Сега идва време и за „Ракъс“ – дългоочакваната втора книга от поредицата, която продължава предисторията на вече завършената трилогия „Ол Сейнтс“ („Красиво безразсъдство“, „Раненият рицар“ и „Разгневеният бог“).

Дийн Коул. Всички го наричат „Ракъс“ (от англ. – шумотевица, кавга, скандал) и той напълно отговаря на прякора си. Буен и див, той е забавният в компанията – душата на всяко парти. Свикнал с лекота да получава всичко, което иска от живота, той е решен да завоюва единственото нещо, което някога му се е изплъзвало – невероятно съблазнителната Роузи Леблан. И тя ще бъде най-сладката му победа.

Колкото и да ѝ се иска да води нормален начин на живот, Роузи знае, че нейната приказка няма да свърши с „и заживели щастливо“. Красива, силна и самоотвержена, също като истинските рози тя има остри бодли – бодли, които да я пазят от всеки, опитал се да нарани нежната ѝ душа.

Всеки освен Дийн. Забраненият плод. Бившето гадже на сестра ѝ, което преди единадесет години ѝ се е изплъзнало, а сега се връща отново, за да преобърне живота ѝ изцяло. И да я накара да се зачуди дали пък не е възможно и нейната история да има щастлив завършек, ако ще и съвсем кратичък?

За да я спечели, Дийн ще трябва да се откаже от всичко. Но какво значение има останалият свят, когато в ръцете си той държи най-ярката звезда? Едно белязано от болката момиче с огромно сърце, което разпалва огъня в него като никоя друга. 

Оставени в жестоките прегръдки на съдбата, двамата ще трябва да пожертват много повече, отколкото някога са си представяли, в битката за любовта. Но дали тя, за разлика от живота, е честна? 

„Ракъс“ е втората книга от хитовата поредицата „Sinners of Saint“, в която любимата на всички почитатели на романсите Л. Дж. Шен прави това, което умее най-добре – разказва страстна, емоционална и съблазнителна история за безусловната любов, която ни кара да се чувстваме живи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти