Време за четене: „Последната госпожа Периш“

книга заглавна снимка
Снимка: Издателство Benitorial/Bill Miles

Някои жени получават всичко.

Други получават всичко, което заслужават.

На Амбър Патерсън откровено ѝ е писнало да бъде никоя: обикновена, незабележима жена, която сякаш се слива с пейзажа. Заслужава повече – живот, изпълнен с пари и власт – точно като този на русокосата синеока богиня Дафни Периш. За всички в околността Дафни – дама от висшето общество и филантроп - и съпругът ѝ Джаксън са двойка като от приказките.

Завистта на Амбър би я изяла отвътре… ако нямаше добре обмислен план. Амбър умело използва състраданието на Дафни, за да се вмъкне в живота на семейството – първата стъпка от непроницаема схема за изместването на госпожа Периш. Не след дълго тя успява да се превърне в най-близката ѝ приятелка и да си проправи път към съпруга ѝ. Само че в миналото на Амбър има скелет, способен да срине мечтата ѝ за власт, пари и положение в обществото.

Скоро след излизането си „Последната госпожа Периш“ оглави класациите за бестселъри на USA Today и Wall Street Journal и привлече вниманието на Рийз Уидърспун, която я избра за книга на месеца в световноизвестния си литературен клуб. Плашеща, но завладяваща динамична история за необуздана похот и истинска лудост. С шокиращи обрати и тъмни тайни, които ще ви държат в напрежение до самия край, „Последната госпожа Периш“ е свеж, апетитен и адски пристрастяващ психологически трилър от дяволски талантливото дуо Лив Константин. Преведен на 29 езика, романът впечатлява и стрийминг гиганта Netflix, който предстои да екранизира историята.

Лив Константин е литературният псевдоним на Лин и Валъри Константин. Понеже ги делят три щата, двете постоянно говорят по Скайп и непрекъснато си разменят имейли. Отдават умението си да съчиняват мрачни сюжети на факта, че с часове са слушали историите, които баба им гъркиня им е разказвала.

„Невероятно реалистичен, хипнотично завладяващ и възхитително страховит и ужасяващ – един от най-добрите психологически трилъри, които ще прочетете през годината.“ – Лий Чайлд

книга
Снимка: Издателство Benitorial

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти