Време за четене: „По ноти“ на Даниел Стийл разказва за силата да защитаваш мечтата си

книга Бард Даниел Стийл
Снимка: Издателство Бард/iStock

Следващото заглавие от Даниел Стийл, издадено на български от „Бард“, се казва „По ноти“ и ни среща с млада жена, която се бори за правото си да има мечти.

Айрис Купър пее откакто се помни, достигайки с лекота високите ноти като никой друг. Когато е на дванайсет години, баща ѝ убеждава собственик на бар в Лейк Сити, Тексас, да ѝ позволи да пее в заведението му и тя зашеметява публиката.

През следващите години баща и дъщеря се местят от едно прашно градче в друго, но страстта на Айрис към музиката остава все така силна, когато вземе микрофона в следващия бар.

Животът на момичето обаче не е лесен, още повече, че баща ѝ прибира всички спечелени от нея пари за хазарт, жени и алкохол. Когато на осемнайсет тръгва по турнета, тя сключва договор с истински мениджър, но той също я експлоатира. Певците и музикантите, с които пътува, са единственото ѝ семейство. Те ѝ вдъхват смелост най-после да полети свободно, да избяга и да последва мечтите си.

След тежките и трудни години най-сетне идва големият ѝ шанс. Но макар и на върха, за нея борбата още не е свършила.

Във „Високи ноти“ Даниел Стийл разказва вдъхновяваща история за това как човек може да намери сили да защити себе си и мечтите си, независимо от цената.

книга Бард Даниел Стийл
Снимка: Издателство Бард

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти