Време за четене: „Островът на пеперудите“ и любовта, която идва на неочаквани места

книга Издателство Ибис Островът на пеперудите
Снимка: Издателство Ибис/iStock

На книжния пазар от Издателство Ибис можев да намерим „Островът на пеперудите“ - пленителна любовна история за една силна жена и един упорит мъж в едно очарователно южняшко градче със своенравни и твърдоглави жители.

Животът на Лайла Дейли, медицинска сестра в спешно отделение в Далас, е белязан от трагично събитие. Тя търси ново начало и решава да се премести в Папийон – малко живописно градче в Луизиана.

Но още с пристигането ѝ я очакват куп неприятни изненади – посрещната е от алигатор на пътя, а лекарят, от когото е купила местната клиника, не е предупредил и подготвил пациентите за нейната поява. Но най-дразнещото от всичко е привлекателният шериф, който я глобява още преди да е влязла в града.

Шериф Арми Лавин харесва рутината и спокойствието. И макар да няма нищо спокойно в новата жителка на града, той е убеден, че именно тя е най-подходящата за него жена, и е твърдо решен да завоюва сърцето ѝ. Което се оказва съвсем не лека задача, тъй като Лайла е изцяло съсредоточена върху работата и пациентите си.

Но да се впише в малката южняшка общност за Лайла ще се окаже по-трудно, отколкото си е представяла. А за да спечели доверието на местните жители, ще се нуждае от помощта на шерифа...

книга Издателство Ибис Островът на пеперудите
Снимка: Издателство Ибис

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти