Време за четене: още 100 истории за велики жени, които вдъхновяват малки и големи

книга Ciela
Снимка: Ciela

Какво е общото между Мери Шели, Нефертити, Вивиан Майер, Одри Хепбърн, Мата Хари и всяко момиче по света? Че имат правото да бъдат всичко, което си поискат!

Истории за лека нощ за момичета бунтарки 2” – продължението на сензационния бестселър на „New York Times” от  Елена Фавили и Франческа Кавало – се появява на българския пазар с нови 100 истории, които вече вдъхновиха момичетата по целия свят да мечтаят повече, да се стремят все по-нагоре и да се борят с все сила.

книга Ciela
Снимка: Ciela

Втората част от книгата, преведена на повече от четиридесет езика, включва разкази, събрани от цял свят – за изцяло женския отряд срещу бракониери в Южна Африка, за азиатско-американската пожарникарка, за ирландката, която си построила самолет и летяла с него – и показва, че приказките могат да се сбъдват.

В Истории за лека нощ за момичета бунтарки 2” ще откриете портретите на кралици и активистки, астронавтки и изобретателки, фотографки и писателки, спортистки и музикантки – всички до една с удивителни съдби, които показват, че няма нищо невъзможно. Всичко, което те имат да кажат, е много простичко, но е нещо, което  често забравяме и имаме нужда да си припомняме, а именно:

Мили момичета бунтарки, не забравяйте:

ВИЕ сте обещанието,

Вие сте силата,

Не отстъпвайте и всички ще се движим напред.

 

Защото само най-смелите могат да променят света.

книга Ciela
Снимка: Ciela

книга Ciela
Снимка: Ciela

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти