Време за четене: "Обещание за щастие"

Време за четене: "Обещание за щастие"
Снимка: netinfo

„Обещание за щастие” е една колкото четивна и непринудена, толкова разтърсваща история - химн на надеждата, че щастието винаги има шанс. Романът печели наградата „Мезон дьо ла Прес“ 2013 и предизвиква огромен интерес във Франция!

„Обещание за щастие“ ни среща с Жюли, касиерка в супермаркет, която отдавна не вярва в изненадите. Срещала е всякакви типове - от тираничния шеф, който й прави неприлични намеци, до капризни клиенти с невъобразими изисквания. Но не й пука. Интересува я само малкият й син Люлю, слънчевият лъч в нелекото й съществуване. 

И когато зад касата, на която работи, изтощена до крайност, среща погледа на Пол, шейсетгодишен инженер, тя не си представя до каква степен една „делнична среща” може да промени живота й. Трудно е да се каже повече, без да се изопачи тази покъртителна книга, в която нещастието няма последната дума.

За автора:

Аньес Льодиг е акушерка, майка на три деца и автор на четири романа. Когато единият от синовете й, Натанаел, се разболява от левкемия, започва да пише седмичен бюлетин, предназначен за всички, които се интересуват от детето й. Развълнуван от стила й, един от професорите в болницата я насърчава да пише.

След смъртта на Натанаел Льодиг издава първия си роман „Мари отгоре”, с който печели конкурса, организиран от списание „Фам актюел”, в състезание с 600 ръкописа! Следват „Обещание за щастие”, „Тръгни с мен” и „Ще съжаляваме по-късно”. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти