Време за четене: новият роман на Даниел Стийл „Красива“

книга Бард
Снимка: Издателство Бард/iStock

Истинската красота е отвътре!

Светът на прочута манекенка се срива за един миг и животът ѝ поема в неочаквана посока.

Вероник Винсент е звезда. На двадесет и две години тя е една от най-търсените манекенки в света на модата. И въпреки че е на върха в кариерата си, Вероник не се блазни от бляскавия живот на професията си и предпочита компанията на най-близките си. Но един жесток терористичен атентат на летището в Брюксел променя живота ѝ завинаги.

Тежко ранена, Вероник се озовава съвсем сама в болница, където научава съкрушителната новина, че взривът е убил двамата най-близки за нея хора. Налага ѝ се да приеме суровата действителност, че красивото ѝ лице е променено завинаги. След като изгубва всичко, Вероник се оттегля от модния свят в уединение, мъчейки се да намери себе си и отново да открие смисъл в живота. Завещанието на майка ѝ и едно писмо разкриват дълго скривани тайни и я въвеждат в един напълно непознат за нея свят.

Постепенно Вероник започва да вижда светлина в мрака и намира покой във възможността да помага на хората, като в същото време започва да променя разбирането си относно красотата и какво всъщност означава да си красив.

Даниел Стийл представя историята на една жена и впечатляващата ѝ упоритост да превъзмогне трагедията си и да заживее живот, много по-смислен и полезен, отколкото някога би могла да си представи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти