Време за четене: "Мираж"

Време за четене: "Мираж"
Снимка: Colibri

„Мираж” е поредното предизвикателство от ненадминатия майстор на напрегнатото повествование Дъглас Кенеди - едно пътешествие в сърцето на Мароко, заредено с потресаващи обрати!

„Мираж“ ни пренася в задушаващата жега на Сахара, а там дебнат опасности, страст, лъжи и измяна. Робин знае, че Пол не е идеален, но решава да повярва в общото им бъдеще – в края на краищата съпругът й е страстен, талантлив и одухотворен.

Двамата дори кроят планове за дете, ала всичко се променя, когато Пол изчезва и Робин се оказва основна заподозряна в полицейското разследване. Шокът, който изживява, е опустошителен. Тя понася страховити изпитания в тези далечни и непонятни земи и постепенно достига до болезнената истина, а илюзиите й рухват до основи.

Възможно ли е Робин, тази свръхрационална и организирана жена, подсъзнателно да избира мъже, които трябва да бъдат опазени от самите себе си?

За автора:

Дъглас Кенеди е уважаван както от широката публика, така и от критиката, и се нарежда сред най-изобретателните автори на психологически трилъри в света. Известен е като любимец на френските читатели - през април 2007 г. става Кавалер на Ордена на литературата и изкуството, най-високото професионално отличие във Франция.

Сред основните теми и мотиви на романите му се нареждат абсурдите на лъскавия, псевдоцивилизован свят, парадоксалната близост между ежедневното и опасното, между патологията и нормалността.

На български са преведени впечатляващи произведения като „Моментът“, „Живот назаем“, „Пет дни” и „Специални връзки“. „Мираж” е невероятно екзотичен роман за брачния живот, съчетаващ типичните за автора проникновени психологически наблюдения с напрегната приключенска история.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти